boa e a 60 plus bronzeOlá família HM
Como mencionei no título, encontrei uma fonte de alimentação, acho que é apropriada. Essa fonte de alimentação é usada em um computador normal?
Placa-mãe no computador Asus Prime a320m-k micro ATX
fotos da fonte abaixo
2K watt sorun olmaz kullandığı kadarını çeker pc parçaları ama ben minig için kullanılmış parçaları önermiyorum ömrünü yemiş oluyorlar.
Hepsi sallıyor kafadan boş konuşuyorlar işte naparsın, 2000W'nin hepsini bir anca verecek falan sanıyorlar ya da yorumları copy paste atıyorlar xD
Herhangi bir sorunu yoksa ve anakart güç girişleri uyuşuyorsa kullanabilirsin.
Mining anakartları daha farklı oluyor sanırım, PSU onlar için üretildi ise girişlerinin farklı olma ihtimali var.
Yani işte mantıken olayı o zaten PSU nun. 1000-1250 TL arası 700 750w(tercihen 750) 80+ sertifikalı öneriniz var mıBunun yerine gidip 1K wattlik fsp markasindan platinum sertifikalı bir psu alabilirsin gerek yok buna
Tamam işte fsp markasından alabilirsin bütçen doğrultusunda en baba psu markası zaten fspYani işte mantıken olayı o zaten PSU nun. 1000-1250 TL arası 700 750w(tercihen 750) 80+ sertifikalı öneriniz var mı
Tamam işte fsp markasından alabilirsin bütçen doğrultusunda en baba psu markası zaten fsp
Biraz baktımda PSU olayı ciddiye bindiriyor sistemde işi o kadar sistem dizipte PSU dan kısmaya gerek yok sıfır bir tane alayım 700 750w Fsp. Sertifika olmasına gerek yok faturayı çokta etkileyeceğini sanmıyorumkanka 2. el temiz psu lara bak, aksi taktirde aldığın miningli psu tam olarak ekran kartını besleyemezse ankart ve ekran kartın çöp olur dikkat et
İnan o kadar etkiliyor internetten araştırıp sertifika farkına bakabilirsin platinum veya minimum gold olacak şekilde al zaten fsp aldığında golddan aşağı kolay kolay bulamazsınBiraz baktımda PSU olayı ciddiye bindiriyor sistemde işi o kadar sistem dizipte PSU dan kısmaya gerek yok sıfır bir tane alayım 700 750w Fsp. Sertifika olmasına gerek yok faturayı çokta etkileyeceğini sanmıyorum
2500 3000tl lere çıkıyor goldlar Fsp deİnan o kadar etkiliyor internetten araştırıp sertifika farkına bakabilirsin platinum veya minimum gold olacak şekilde al zaten fsp aldığında golddan aşağı kolay kolay bulamazsın
İnan o kadar etkiliyor internetten araştırıp sertifika farkına bakabilirsin platinum veya minimum gold olacak şekilde al zaten fsp aldığında golddan aşağı kolay kolay bulamazsın
650Watt bu bana sistemini söylersen sana fsp dışında da kaliteli markalar dahilinde bir watt önereyim2500 3000tl lere çıkıyor goldlar Fsp devarsa bir tane bak öner dostum 1k 1.5k ya Gold olması çokta önemli değil bildiğim kadariyla sadece fatura farkı yapıyor 80+ bronz de yeter bence hatta bronz olmasina bile gerek yok faturaya çok gireceğini sanmıyorum
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapNe diyorsun ?
Onu satın aldım ama 1350 TL iyi ben aldıktan sonra satışa kapandı zaten bilgisayarcı bir abimiz var ona sordum maximum 550w çeker o sistem 650w yeterli dedi650Watt bu bana sistemini söylersen sana fsp dışında da kaliteli markalar dahilinde bir watt önereyim