Mining Virüs Bulaşmış Olabilir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
beyler msi gf63 laptop kullanıyorum gpu sıcaklığı boşta 75-90 arası gidip geliyor max 92 görüyor biraz forumlarda takıldım mining virüs olabilir mi microsoft'un içinde onedrive dosyasını silin filan diyodu bende loglara baktım çince bişeler yazıuyor acilinden yardım pcci arkadaşlar pls

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
eğer işlemci boşta yüksek ısı ve yüzdelik olarak sürekli yüksek seyirde Haraket ediyorsa sana temiz bi format öneririm boşuna antivirüslerle uğraşma hemde kafan rahat olur

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum bir format at eğer bilgisayarında hava sirkülasyonu düzgün olmuyorsa buda bir etken bilgisayarını bi temizlemeni öneririrm

Üye
2 HİZMET YILI
bir usb bellek ile format at ve lisanslı anti virüsler kullan genellikle kaspersky ve mcafee kullanıyorum ben tercih ederim

Üye
1 HİZMET YILI
Format at sonra virüs tarama yap yine sorun yaşarsan ssd değiş

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
knk 0 dan format at sonra güzel bi antivürüs programı indir tarattır

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
eğer işlemci boşta yüksek ısı ve yüzdelik olarak sürekli yüksek seyirde Haraket ediyorsa sana temiz bi format öneririm boşuna antivirüslerle uğraşma hemde kafan rahat olur
Format atmayı düşünüyorum ancak çoğu kişi bilgisayar ayarlarından sıfırlamayı önermiş. Bazıları da bu virüsleri tamamen temizlemez demiş. Bilgisayarımda orjinal Win 11 var. Nasıl yapmalıyım?

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Format atmayı düşünüyorum ancak çoğu kişi bilgisayar ayarlarından sıfırlamayı önermiş. Bazıları da bu virüsleri tamamen temizlemez demiş. Bilgisayarımda orjinal Win 11 var. Nasıl yapmalıyım?
burdan antivirüs ismi vermem yanlış anlaşılır özelden sana şuan dm atıyorum bakarsan sevinirim yardımcı olmak isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...