Mining yapılmış kart alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aklımda bir kart var fakat minning yapılmış bir kart 1 yılda garantisi var içi açılmadığı söyleniyor sizin fikriniz nedir?

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka elektronik eşyaların ikinci eli alınmaz ya ben bu kafadayım daha doğrusu

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
  1. Kullanım ömrü: Mining yapılmış kartların ömrü, normal bir kullanım ömründen daha kısa olabilir. Bu nedenle, satın almadan önce kartın ne kadar kullanıldığını ve madencilikte ne kadar süreyle çalıştığını öğrenmeniz önerilir.
  2. Soğutma sorunları: Mining yapılmış kartlar, uzun süreli çalışmalarında ısınma sorunları yaşayabilirler. Bu da kartın performansını ve ömrünü olumsuz yönde etkileyebilir.
  3. Garanti ve destek: Bazı üreticiler, madencilik yapılmış kartlar için garanti ve destek sunmazlar veya sınırlı garanti ve destek sunarlar. Bu da, kartın arızalanması durumunda garanti veya destek almakta sorun yaşayabileceğiniz anlamına gelir.
Sonuç olarak, mining yapılmış grafik kartları satın almadan önce, kartın kullanıldığı süreyi, madencilik yapıldığı süreyi, performansını, garanti ve destek koşullarını ve fiyatı dikkate alarak karar vermenizi öneririm. Ayrıca, güvenilir bir satıcıdan alışveriş yapmak ve kartın performansını test etmek için bir uzmanla çalışmak da faydalı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tavsiye etmiyorum bir arkadaşım uyguna geldiği için almıştı ondan sonra biosunu düzeltmekle falan çok fazla uğraştı

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tavsiye etmem dostum performans düşüşleri yaşarsın

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Çok yoruluyor bence hocam kart sürekli yük altında fazla performans beklerseniz çöp olur kısa sürede

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sıfır almak daha mantıklı,bu devirde kimseye güven kalmadı artık.1 yıl kullanıp çöpe atmaktansa sıfır alıp 3-5 yıl kullanabilirsin parana yazık olmaz yani.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
performansı baya düşük oluyor atıyorum bir oyunda 200 fps alıyorsan mining yapılmış olan 110 falan alıyor o akdar fark ediyor

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aklımda bir kart var fakat minning yapılmış bir kart 1 yılda garantisi var içi açılmadığı söyleniyor sizin fikriniz nedir?
alınabilir. senin günde 6 saat oyun oynamanla kartın 1 gün mining yapılmasında kart aynı derece zararı görüyor. almadan önce kontrol et modlu bios atılmışsa alma. gerisinde garantisi var zaten sıkıntı olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben aldım sıkıntı yokta biraz yorgun ısı 90 derece goruyo tek sıkıntı o ben temizletircem isalah bisi kalmaz

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Çok uyguna gelecek ise alınır.Onun haricinde önermem dostum.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kesinlikle alınmaz. Parana yazık bitik o kartlar.

dc : hugowave0
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
o kartlar çok yorulmuş oluyor ben sıcak bakmıyorum

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Alınabilir ama şöyle birşey var ekran kartı süresi kesinlikle kısalır önce test edebiliyorsan erkan kartı peformansını test et ona göre al

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pcnin soketlerini kontrol edip almanızı öneririm hocam yoksa hayal kırılığına uğrayabilirsiniz hem performans hem güç konusunda

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ben olsam almazdım hocam, mining çok yorucu ve sürekli olan bir işlem. 1 yıl kullanım kulağa çok gibi gelmeyebilir ama 1 yıl mining yaptıysa ömrünün sonuna yakın olabilir.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Mining yapılmış ekran kartı almanı önermem. Kart zaten yorgun ve ömrü azalmış olacak. Sen üzerine oyun oynarsan tam performans alamadığın gibi uzun bir sürede kullanamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...