MissinG DLL Cshell.dll Hatası Alıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar. wolftü'a Hileyle Giriyorum ''MissinG DLL cshell.dll'' Hatası Veriyor. Wolfu Tamamen Kaldırdım , Tekrar Yükledim Gene Aynı Hatayı Veriyor? Cshell.dll Dosyasını wolftü'ın Dosya Konumundaki ''İMG'' Kısmına Attım Gene Aynı Hatayı Veriyor?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Krdşm Zaten Yoktu O Dosya. Yokken de Veriyor, Varken de Veriyor? Anlamadım ya. Ama Normal Düz wolftü'a Girince O Hata Gelmiyor. Hileyle Girince Veriyor ya .

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim o zaman girdiğin hile c++ mı ilk onu öğren eğer c++ysa object.lto ve cshell.dll içine at imgnin eğer ddeğilse sil dediklerimi (dwordda gerek yok cshell ve objecte)

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
TheVeıL' Alıntı:
kardeşim o zaman girdiğin hile c++ mı ilk onu öğren eğer c++ysa object.lto ve cshell.dll içine at imgnin eğer ddeğilse sil dediklerimi (dwordda gerek yok cshell ve objecte)

Yok Krdş Hile yi Arkadaşlar Kodladık. Vb.net Kodladık. cshell.dll ve Object.lto Fln da Yok Gene Veriyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Xincode Dosyalarını Değiştir Link : http://s3.dosya.tc/server10/r2hw0v/Xincode.rar.html

wolftü Dosyalarını Aç IMG dosyasına gir Cshell.dll İle Object.Ito Varsa Sil Düzelir Bendede oldu böyle düzelttim

Genellikle IMG Den Kaynaklı

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
MH-Tekniker' Alıntı:
Kardeşim Kodladın Hilede Hata Var Böle Gereksiz Konu Açma Önce Arastır Sonra Konu Aç

Kes LAn Sen. Başka Kapıya! Sananae La Nasıl Konu Açıyorsam açıyorum. Gereksiz Konuymuş. Sanane, Senmisin Buranın Başkanı. 

Yürügit İşine Adamı Sinirlendirme!!!

JustCaus' Alıntı:
Xincode Dosyalarını Değiştir Link : http://s3.dosya.tc/server10/r2hw0v/Xincode.rar.html

wolftü Dosyalarını Aç IMG dosyasına gir Cshell.dll İle Object.Ito Varsa Sil Düzelir Bendede oldu böyle düzelttim

Genellikle IMG Den Kaynaklı

Krdş Zaten Yok Demiştim Konuda Onlar  :) Onlar Olmadığı Haldede Veriyor. Olduğu Haldede Veriyor. Galiba Projeden Kaynaklanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...