Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunlarda benim sevdiklerim ve İnternet de indirme linki olan oyunlar
Craysis
( 1, 2, 3, warhead, ve yeni çıkan remastered , remastered craysis 1 in güncelleştirilmiş hali ama ölme sahneleri kötü ve çitlere sıktığında çitin sıktığın bölümü kırılması gerekirken hepsi kırılıyor ve Craysis serisinin yeni çıkan ve en leş serisi olarak adlandırılır ama çözünürlük desen 1080p yi destekliyor. neyse ama gerçek adama sıktığında sıktığına dair bir emare yada canının azaldığını gösteren bir belirti bulunmuyor.)
Mass Effect
(1, 2, 3, ve son olarak Andromeda vardır. serinin ilk bölümünü piyasaya sürdüklerinde 6 milyon adet satmıştı ve bu ilk oyundu ve ardından 2 oyunu 3 oyunu derken seriyi mass effect andromeda da bitirdiler ve andromeda serisinin türkçe yaması sadece orinus projesi adlı yerde satılıyor aldığın taktirde andromeda yıda türkçe oynayabilirsin. oyunun birazda içeriğinden bahsedeyim oyun tek oyunculu olduğu için sabit bir amacın olacak bu kötüde olsa düşmanların nereden geldiğini kestiremeyecek sin ayrıca oyunda seni nefes aldıran güzel puzzul da bulunuyor mesela bir kapıyı yada eşya kilitli ise açmak için puzzul ı çözüp eşyaları öyle alıyorsun kolay ben sevdim. ve özel güçlerimiz var yüksek zıplama, zırh, havada asılı durarak ateş etmek ve daha fazlası... Birde etrafındaki şeyleri gözlemlemek için Sam adlı bir çip sana bilgi veriyor ve gördüğün şeylerin ne olduğunu anlatmaya çalışıyor ve bu son seri en çok indirilen seridir. ayrıca speeking yani konuşma kısımlarında ne demek istediğini sen seçiyorsun!)
prototype 1 ve 2
(bu oyunun Türkçe yaması yok İngilizce kullanmak zorundasınız. oyunda bir virüs dünyayı ele geçiriyor ve sizde dünyayı kurtarıyorsunuz ama 1.oyunda olan karakterinizle 2. oyundaki karakteriniz birbiriyle kapışıyor ve final olarak 2.karakter kazanıyor. güzel bir oyun macera dolu ama grafikler olarak 480p destekli bu kötü ve sadece İngilizce dil seçeneği var.)
Zamanında İKV vardı İstanbul Kıyamet Vakti hala yaşıyorsa oynanabilir bi oyun hilesi bile çıkamamış bir oyun olarak Metin 2 denemediysen herhangi bi serverda bi ekip bularak güzel zaman geçirebilirsin Silkroad hala yaşıyorsa onu deniyebilirsin