BANA GÖRE DEĞİLDeefz' Alıntı:Ben Suan Cof4 oynuyorum pc kaldırıyosa mutlaka oyna derim dostum
Bkz. https://memoryhackers.org/konu-call-of-duty-4-modern-warfare-save-game.mh
yasinog05' Alıntı:BANA GÖRE DEĞİLDeefz' Alıntı:Ben Suan Cof4 oynuyorum pc kaldırıyosa mutlaka oyna derim dostum
Bkz. https://memoryhackers.org/konu-call-of-duty-4-modern-warfare-save-game.mh
Memorysevdası' Alıntı:kardeş cal of duty fps oyunumu beyin yokmusende
Deefz' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:kardeş cal of duty fps oyunumu beyin yokmusende
cevap bile vermiyicem moba oyunu kardeş moba rpg karışık ne fps si saçmalama
Memorysevdası' Alıntı:Deefz' Alıntı:cevap bile vermiyicem moba oyunu kardeş moba rpg karışık ne fps si saçmalama
lan allahın salağı adam orda fps oyunu yazmış sen yazıyon orda call of duty modern varfare senin beynini kuşa taksak kuş ters uçar lan Teneke
Deefz' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:lan allahın salağı adam orda fps oyunu yazmış sen yazıyon orda call of duty modern varfare senin beynini kuşa taksak kuş ters uçar lan Teneke
hayatında kaç kere oynadın da biliyosun ya cod4 fps kardeşim
Memorysevdası' Alıntı:Deefz' Alıntı:hayatında kaç kere oynadın da biliyosun ya cod4 fps kardeşim
Call of duty 2 Call of duty 2 moder warfare Call of duty 4 modern warfare Call of duty black ops 1 Call of duty balck ops 2 Call of duty mwn3 hepsini oynadım ! kes şimdi Yazma bidaha !
Deefz' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:Call of duty 2 Call of duty 2 moder warfare Call of duty 4 modern warfare Call of duty black ops 1 Call of duty balck ops 2 Call of duty mwn3 hepsini oynadım ! kes şimdi Yazma bidaha !
peki
Memorysevdası' Alıntı:
nediyon kardeşim sen kes !Deefz' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:Tamam Kanka Yeter içimizi döktük![]()
:
en hayatımda tükürdüğünü bu kadar hızlı yalayan adam görmedim
Deefz' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:Tamam Kanka Yeter içimizi döktük![]()
ben hayatımda tükürdüğünü bu kadar hızlı yalayan adam görmedim
Deefz' Alıntı:Deefz' Alıntı:ben hayatımda tükürdüğünü bu kadar hızlı yalayan adam görmedim