MMORPG Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorsunuz mmorpg rekabete dayalı olduğu için neredeyse birçok oyuncunun oynadığı bir oyun olarak düşünüyorum. Tabi günümüzde malesef MMORPG oyunların çoğu şuan için p2w aşamasında gerçekleşiyor. Benim sorumda şu biliyorsunuz black desert var o da vakite dayalı. Yine aynı şekilde vakite dayalı olan ama p2w olmayan mobil ve pc üzerinden bildiğiniz MMORPG tarzında oyun var mı ?

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yeni çıkan bir oyun var. Çoğu Twitch yayıncısı oynuyor Sponsorlu olarak, bende başladım oyuna. Biraz aynı şekilde P2W gibi ama dene istersen (yeni çıktığı için bir çok bug mevcut.)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
MMORPG Ölü Durumda uzun süredir ve sarıcak tek mmorpg lost ark online oda eu serveri yok haziran'da server gelicek diyorlar

ConfuserEX King
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
simdi hatırladım en efsane oyun Warcraft III hem offline hikayesi ağlatır ilk Rain of Chaos sonra Frozen Throne

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
MMORPG de ne bileyim
Dostum sırf yorum kasmak için yorum atıyorsun yapma. Ayrıca umarım sorduğum sorunun cevabı hakkında bilgi verirsin...
Post automatically merged:

MMORPG Ölü Durumda uzun süredir ve sarıcak tek mmorpg lost ark online oda eu serveri yok haziran'da server gelicek diyorlar
Lost Ark Online gayet kaliteli bir mmorpg oyunu. Fakat eu serveri gelmemesi biraz saçma geliyor bana.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim en sevdiğim Skyrim The Elder Scrolls'du bunun dışında ise eskiye dayalı diyebileceğim Silkroad vardı. Yenilerden ise açıkçası çok dikkat çekici ve eskisi gibi zevkli olmadığından bir bilgim yok.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Skyforge vardı bi aralar baya oynuyodum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...