Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zamanın ve paran varsa kesinlikle black desert online başla 4-5 yılımı heba ettim bu oyyuna zamanında nader hile yazıyordu o oyun için private serverlarda da oynadım kesinlikle private serverlara zaman harcama oyun çok zaman isteyen bir oyun yani p serverlar 2-3 yıl önce gene idare ediyordu şuan hiç birinde 1000 in üzerind eoyuncu yok birinde 600-700 ama yarısı afk bir diğer servarda 200-300 kişi kesinlikle official serveri oyna ve paran varsa euya geç mena yani tr serverinde çok toxic var euda daha çok toxic ama en azından euda onlarla karşılamıyorsun sunucu fazlalığından menaya üvey evlat muamelesi yapıluyor ve başta da dediğim gibi paran ve zamanın yoksa sakın bulaşma ama ben başladım bu batağa düştüm diyorsan oyunun temeli mğğkemmel özellikle ben 2017-2021 arasında çok zevk alıyordum oyundan ama oyun 2020 den sonra bozmaya başladı şuan oyunun yönetimi bende olucak var ya oyunu şaha kaldırırım o kadar geribildirim var ki ama gel de anlat koreye adamlar bildiğinden şaşmıyor ciddi değilde kafa dağıtmak için gerçekten çok zevkli 2017-2020 arasında ciddi oynanırdı da şuan değil :d maalesef dediğim gibi oyunun oynanışı aşırı zevkli hele bir de sevdiğin classı buldun mu böyle her attığın skillde haz alıyorsun ben ilk başladığım zamanları biliyorum da çok güzeldi şuan oyunu iliklerine kadar sömürdüğüm için pek haz almıyorum ve bıraktım oyunu 4-5 yılda oyunda yapılabilecek her şeyi yaptım hile de kullandım uzun lafın kısası keyfini al çık dramaya kafa yorma kafanda saç kalmaz benim gibi iyi forumlar ^^
Edit:herkes kısa yazıp geçmiş ben bunu yazarken bdoya ilk başladığım zamanlara geri döndüm tekrar bi heyecan bastı güzel günlerdi keşke o zamanları yakalayabilmiş olsaydın