MMORPG oyun önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu aralar warcraft sarıyor beni senide sarar denemelisin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
black desert online rahat 4-5k saat sıkılmadan oynarsın grafikleride fazlasıyla güzel

Yokipoi Gaming : WustAim Hack
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Genshin oyununu oynadım ve bir hile kullandım ve sonra yasaklandım

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
black desert çok iyi bir oyun bi tık kasabilir ama olsun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Black desert sarıyordu bi ara oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
GodsWarOnline yada knight online Rohan blood

BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
zamanın ve paran varsa kesinlikle black desert online başla 4-5 yılımı heba ettim bu oyyuna zamanında nader hile yazıyordu o oyun için private serverlarda da oynadım kesinlikle private serverlara zaman harcama oyun çok zaman isteyen bir oyun yani p serverlar 2-3 yıl önce gene idare ediyordu şuan hiç birinde 1000 in üzerind eoyuncu yok birinde 600-700 ama yarısı afk bir diğer servarda 200-300 kişi kesinlikle official serveri oyna ve paran varsa euya geç mena yani tr serverinde çok toxic var euda daha çok toxic ama en azından euda onlarla karşılamıyorsun sunucu fazlalığından menaya üvey evlat muamelesi yapıluyor ve başta da dediğim gibi paran ve zamanın yoksa sakın bulaşma ama ben başladım bu batağa düştüm diyorsan oyunun temeli mğğkemmel özellikle ben 2017-2021 arasında çok zevk alıyordum oyundan ama oyun 2020 den sonra bozmaya başladı şuan oyunun yönetimi bende olucak var ya oyunu şaha kaldırırım o kadar geribildirim var ki ama gel de anlat koreye adamlar bildiğinden şaşmıyor ciddi değilde kafa dağıtmak için gerçekten çok zevkli 2017-2020 arasında ciddi oynanırdı da şuan değil :d maalesef dediğim gibi oyunun oynanışı aşırı zevkli hele bir de sevdiğin classı buldun mu böyle her attığın skillde haz alıyorsun ben ilk başladığım zamanları biliyorum da çok güzeldi şuan oyunu iliklerine kadar sömürdüğüm için pek haz almıyorum ve bıraktım oyunu 4-5 yılda oyunda yapılabilecek her şeyi yaptım hile de kullandım :D uzun lafın kısası keyfini al çık dramaya kafa yorma kafanda saç kalmaz benim gibi iyi forumlar ^^

Edit:herkes kısa yazıp geçmiş ben bunu yazarken bdoya ilk başladığım zamanlara geri döndüm tekrar bi heyecan bastı güzel günlerdi keşke o zamanları yakalayabilmiş olsaydın :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
wow var deneyebilrsin ama ücretli bir oyun aylık game time alman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Lost Ark baya sarıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lost ark black desert online var güzel destiny2 var bir de mmofps bayağı güzeldir de dlcleri almaya zorluyor biraz oyun

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
baya eski bi oyun ama CABAL Online güzel bi oyun ama yeni başlayınca baya zorlanıyosun zaman harcaman gerekiyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yüzükler efendisinin oyununa bakabilirsin belki ben mmorpg çok sevmem kafam basmaz ama güzel duruyodu bi ara indirmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...