lost arkı onerırım asırı saran bır oyun
genshin kanka
knk arkadaşsız sarmıyor onlarda. Biraz araştırma yaptım knight yeni sv getirecekmiş 17 ekimde ama o zamana kadar bağlayacak bir şey lazımMetin 2 oynamanı öneririm ya da ni no kuni cross worlds
black desert oynayacak arkadaşım olsa hiç düşünmeden başlardım ama sağol tavsiyen içingenshin impact, black desert
Şuanda Tower Of Fantasy Oynuyorum Kesinlikle Öneririm Eğer Anime Seviyorsan genshin gibi coop deil direk mmo
- Guild Wars 2
- Skyforge
- Trove
- Neverwinter
- Eve Online
- Blade & Soul
- Lord of the Rings Online
- Black Desert Online
- Tera
- World of Warcraft
- Star Wars the Old Republi
- oynamayı takip ederim
şuanda bi discordumuz var ordan sesli konusup oynuyoruz ancak bu aralar az oynamaya başladık çoğu kişi bıraktı oyun sıktıgı için yinede ben arada giriyorum 2.0 yamasını bekliyorum çok güzel şeyler gelcek yeni map vs. başlarsan oynarız beraber 2.0 yaması gelinceberaber oynarız diyorsan indirebilirim
olabilir bi bakayım oyuna serisinden duruma göre yazayım sana özeldenşuanda bi discordumuz var ordan sesli konusup oynuyoruz ancak bu aralar az oynamaya başladık çoğu kişi bıraktı oyun sıktıgı için yinede ben arada giriyorum 2.0 yamasını bekliyorum çok güzel şeyler gelcek yeni map vs. başlarsan oynarız beraber 2.0 yaması gelince
teşekkür ederim tavsiyelerin için ayrı ayrı inceleyeceğimBlack Desert , Riseonline , Lineage 2 bakabilirsin
Hiç indirme, Genshin çakması aşırı berbat bi oyun. Yani çinlilerin çakma iPhone yapıp piyasaya sürmesi gibi bir şey. Ayrıca genshine göre oyun cansız, renkler soluk, kötü kısaca. Mmorpg demişsin ama buradaki arkadaşlar farklı türde oyunlar önermişler, ben sana sadece Black Desert Online diyor ve çekip gidiyorum.Genshin'i bir sure oynamistim ToF nasil bir oyun, Genshin yapimcilari yapmis sanirim. benzerlik var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?