MMR düzeltmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hesabın MMR sini nasıl düzeltirim arkadaslar yardımcı olabılecek varmı taktık

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
benim de düşük mmr çok zor yükseltmen ancak yeni hesap ya da duo bulup hiç kaybetmeden yükseltebilrsin ancak çok zor yani.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum Nasıl kötü oynayarak takımdan geri kalarak oyunda geri kalarak MMR düşüyor ise tam tersini yaparak da yükseltilir. Çok zor bir şey degil bu arada nasıl oynadığına bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çok zor yükselir kanka sıfırdan hesap açsan daha basit olur emin ol

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dostum Nasıl kötü oynayarak takımdan geri kalarak oyunda geri kalarak MMR düşüyor ise tam tersini yaparak da yükseltilir. Çok zor bir şey degil bu arada nasıl oynadığına bağlı
elomdaki sahıslardan cok cok daha ıyı oynuyorum meta karekterlerıyle oynuyorum tasımak ıcın 2 el tasıyorum 3. el yıne bozguna devam
Post automatically merged:

benim de düşük mmr çok zor yükseltmen ancak yeni hesap ya da duo bulup hiç kaybetmeden yükseltebilrsin ancak çok zor yani.
hiç kaybetmeden mi sc ıle oynasam bıle kaybedersın bazen knk takım asırı feed verıyor

çok zor yükselir kanka sıfırdan hesap açsan daha basit olur emin ol
onuda denedım knk oda cok zor oluyor bot hesap aldım oda ban yedi

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kd yi yükseltmen lazım brom

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hangi oyun olduğunu belirtmemişsin ancak lol üzerinden gidersek temiz hesap kullanmak kesin çözümdür. Benim bile şuanda üst üste 15 win alarak oynadığım hesaba 15-19 arası lp geliyor malesef elohellde ama düşük elo olduğu için arkadaşlarımla oynarken zevkli oluyor çok umursamıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Get your fellow professional to play for you

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hiç kaybetmeden mi sc ıle oynasam bıle kaybedersın bazen knk takım asırı feed verıyor
ya tabi öyle denk geliyor ancak senin oyun içi performansın mmrını etkiliyor şimdi en baştan sc ile oyun içi performansı yüksek olan hesabın mmrı ayrı olur eskiden bulunan hesabın mmrı ayrı olur

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
uzun süredir girmediğim hesap elohell şuan 13 lp geliyor %68 wr lik hesap yeni hesap kastım mmr ı yüksek lp yi yüksek veriyor ama rakipler hep smurf ve ya elobooster oluyor lole emek verceksen westte ver knk tr çöp

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence mmr batağına girince çıkamıyorsun yeni hesap al

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aradığım yorum ya xd Evet arkadaş doğru söylüyor başka bir yolu yok

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
her gün 1 maç dodgela. dodge hakkını rasgele kullanmadan önce bak kazanamayağınız takım aldılarmı veya lobitte cıvıttılarmı bozarak kullan o hakkı.
ha yok iyi geçti gün veya daha maç girmem diyosan o gün kesin 1 maç boz sıraya girip. -3lp karşılığında sistemi biraz şaşırt. onun dışında win alamıyorsan mmr yükseltmek için kendinden düşük ligde birini bul ve oynadığın maçların zorluğunu azalt.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hesabın MMR sini nasıl düzeltirim arkadaslar yardımcı olabılecek varmı taktık
Öncelikle iyi oynayan bir duo bul, sonra beraber EU WEST'e geçin çünkü TR'de mmr düzeltmek felaket zor. Oyunlarında mümkün olduğunca az öl ve olabildiğince skor katkısı yap. Dikkatli oynayan bir oyuncuysan bunu Janna, Soraka Nami, ve Yuumi vb. Şampiyonlarla yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...