Seçkin Üye
Usb ile bağlıyorum, ds4 aldım şimdi oldu, mouse ile oynarken de aim düşmana yapışıo işe yaradı yani, ban sebebi değildir umarım, legal aimbot gibi olduInject etmeyi denesene bakayım.
hocam ayarlarını nasıl yaptın acaba?Usb ile bağlıyorum, ds4 aldım şimdi oldu, mouse ile oynarken de aim düşmana yapışıo işe yaradı yani, ban sebebi değildir umarım, legal aimbot gibi oldu
Ds4 r2 butonunu bantlıyorum oyundayken bi tuşa atayıp, aimassist ayarını güçlüye ayarlıyorum sonrasında mnk ya geçiyorum ds4 bantlı ve sürekli r2 basılı duruyorken, kontrolüne bi 10dk alışamadım sonrasında lazerliyebiliosun adamları acayip bişi ama ds4 kullanırsan direk aimassist çok daha güçlü, mnk geçince gücü düşüo ama iş yapıo, ama abartılıcak seviyede değil. Hedefe direk nişan alırsan sticklenio biraz yaparsan hissediceksin aim farkınıhocam ayarlarını nasıl yaptın acaba?
hocam mnk nedir ve aim adama stick kaldığında bozabilitor musun oyun 2 kontrolcüden oynamaya izin veriyor mu?Ds4 r2 butonunu bantlıyorum oyundayken bi tuşa atayıp, aimassist ayarını güçlüye ayarlıyorum sonrasında mnk ya geçiyorum ds4 bantlı ve sürekli r2 basılı duruyorken, kontrolüne bi 10dk alışamadım sonrasında lazerliyebiliosun adamları acayip bişi ama ds4 kullanırsan direk aimassist çok daha güçlü, mnk geçince gücü düşüo ama iş yapıo, ama abartılıcak seviyede değil. Hedefe direk nişan alırsan sticklenio biraz yaparsan hissediceksin aim farkını
MnK = mouse klavyehocam mnk nedir ve aim adama stick kaldığında bozabilitor musun oyun 2 kontrolcüden oynamaya izin veriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?