MnK aimassist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba,

Origin platformundan apex oynuyorum sorum şu;

1- Ds4 alsam pc bağlasam oyun ds yi algılar mı?
2- Algıladı diyelim, r2 butonunu sprinte atayıp sabitlesek ve ayarlardan aimassisti ayarlayıp oyuna mnk ile devam etsek çalışır mı ve ban sebebi mi?:catscream:

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam ayarlarını nasıl yaptın acaba?
Ds4 r2 butonunu bantlıyorum oyundayken bi tuşa atayıp, aimassist ayarını güçlüye ayarlıyorum sonrasında mnk ya geçiyorum ds4 bantlı ve sürekli r2 basılı duruyorken, kontrolüne bi 10dk alışamadım sonrasında lazerliyebiliosun adamları acayip bişi ama ds4 kullanırsan direk aimassist çok daha güçlü, mnk geçince gücü düşüo ama iş yapıo, ama abartılıcak seviyede değil. Hedefe direk nişan alırsan sticklenio biraz yaparsan hissediceksin aim farkını

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ds4 r2 butonunu bantlıyorum oyundayken bi tuşa atayıp, aimassist ayarını güçlüye ayarlıyorum sonrasında mnk ya geçiyorum ds4 bantlı ve sürekli r2 basılı duruyorken, kontrolüne bi 10dk alışamadım sonrasında lazerliyebiliosun adamları acayip bişi ama ds4 kullanırsan direk aimassist çok daha güçlü, mnk geçince gücü düşüo ama iş yapıo, ama abartılıcak seviyede değil. Hedefe direk nişan alırsan sticklenio biraz yaparsan hissediceksin aim farkını
hocam mnk nedir ve aim adama stick kaldığında bozabilitor musun oyun 2 kontrolcüden oynamaya izin veriyor mu?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam mnk nedir ve aim adama stick kaldığında bozabilitor musun oyun 2 kontrolcüden oynamaya izin veriyor mu?
MnK = mouse klavye

Stick çok güçlü değil ama farkediliyor, mouse'un ayarlarına bağlı bozulma hızı ben hipfire hızlı kullanıorm, optic ağır da kullanıyorum.

Evet izin veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...