Üye
kanka ne oynayacagına baglı coc oynıcaksan memu pubg oynayacaksan gameloop iyi sadece sen ayalarını yapamamıssındır yaparız onu beraberEn iyi hızlı ve stabil emülatör hangisi sizce? (örneğin bende gameloop var çok memnun değilim arada atmalar donmalar oluyor.)
ок thank youkanka ne oynayacagına baglı coc oynıcaksan memu pubg oynayacaksan gameloop iyi sadece sen ayalarını yapamamıssındır yaparız onu beraber
her türlü ayarı yaptım arada oyundan atıyor arada mic sesi gidiyorkanka ne oynayacagına baglı coc oynıcaksan memu pubg oynayacaksan gameloop iyi sadece sen ayalarını yapamamıssındır yaparız onu beraber
aynen pg için soruyordum teşekkürlerEğer Pubg için soruyorsanız şuanki sabit emülatörü pubg için yeterlidir daha iyi performans alacağınız bir emülatör yoktur diye düşünüyorum
Onun dışında Bluestacks en ideal ve güvenilir olanıdır
gameloop da sanallaştırma özelliği derken reis biraz açık anlata bilirmisin nasıl kapatılır yada açılır tam olarak anlatabilirmisinHocam Memu yu deneyebilirsin Sonrasında bluestack var ama ve lakin gameloop un ayarlarını yapabilirsen senin için iyi olabilir veya sanallaştırma özelligin kapalı ise ondanda kasabilir işlemci durumunuda kontrol etmeyi unutma
biosdan yapabilirsin google da yaz çıkıyor bulamazsan yardımcı olabilirimgameloop da sanallaştırma özelliği derken reis biraz açık anlata bilirmisin nasıl kapatılır yada açılır tam olarak anlatabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?