Mobil Emülatör Tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
en ıyı suan gameloop ve bluestack var ama blue stack daha oncelerde kasma sorunu cokıdı duzelttıler ıse o en ıyısı ama suan gameloop baska yok bnm bıldıgım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gameloop emülatörünü kullanıyorsanız, 3 ay boyunca yasaklanmış olun. Smartgaga veya diğer emu oynamayı önerin

Üye
8 HİZMET YILI
GameLoop Kullanabilirsin Stabildir ve Seri oynanım için İdaeldir. Aylardır kullanıyorum henüz bir sıkıntısı ile karşılaşmadım arada basit hatalar ile karşılabilirsin onuda 2 dakika Google'dan Search Yapabilirsin Yahut eğer aktifsem bana sorabilirsin. İyi oyunlar İyi forumlar

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
LD player tüm emulatörleri kullandım hepsin ayrı ayrı aylarca kullandım stabillik ve kullanışlılık verimlilik hepsinde açık ara en önde olan bu
Post automatically merged:

ld player dene

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
LDPlayer deneyebilirsin ne amacla kulanacağınada bağlı (pubg icin resmi emulatorden sasma)

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
S ile baslıyan bitane emulotor var dı herkes hic kasmıyor diyo super miydi neydi arastır bir istersen

Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
The gameloop emulator is the best emulator because it is from Tencent programming that has made pubg pc into mobile version

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hocam Memu yu deneyebilirsin Sonrasında bluestack var ama ve lakin gameloop un ayarlarını yapabilirsen senin için iyi olabilir veya sanallaştırma özelligin kapalı ise ondanda kasabilir işlemci durumunuda kontrol etmeyi unutma :)

The goal of all life is DEATH
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
depends on which game you gonna play and depends on the computer but pretty much so far for me bluestack works best in my pc

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
kanka ne oynayacagına baglı coc oynıcaksan memu pubg oynayacaksan gameloop iyi sadece sen ayalarını yapamamıssındır yaparız onu beraber
her türlü ayarı yaptım arada oyundan atıyor arada mic sesi gidiyor
Post automatically merged:

ld playerda loading yazıp kalıyor pubg ekranında genel bir sorunmuş memu playerı bi deneyeceğim bilgi veririm buradan

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bluestacks buna bak kardeşim ondan sonra en iyi bu gelir heralde

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eğer Pubg için soruyorsanız şuanki sabit emülatörü pubg için yeterlidir daha iyi performans alacağınız bir emülatör yoktur diye düşünüyorum :)
Onun dışında Bluestacks en ideal ve güvenilir olanıdır :)

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Eğer Pubg için soruyorsanız şuanki sabit emülatörü pubg için yeterlidir daha iyi performans alacağınız bir emülatör yoktur diye düşünüyorum :)
Onun dışında Bluestacks en ideal ve güvenilir olanıdır :)
aynen pg için soruyordum teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam Memu yu deneyebilirsin Sonrasında bluestack var ama ve lakin gameloop un ayarlarını yapabilirsen senin için iyi olabilir veya sanallaştırma özelligin kapalı ise ondanda kasabilir işlemci durumunuda kontrol etmeyi unutma :)
gameloop da sanallaştırma özelliği derken reis biraz açık anlata bilirmisin nasıl kapatılır yada açılır tam olarak anlatabilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...