mobil erişim noktası sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
merhabalar , turkcelliyim daha önceden bi sorun yoktu mobil erişim noktasını açtığımda başka bir cihazdan gözükmüyor. yeni apn ekleme yada başka şeyler denedim internettin araştırdım fakat olmadı yardımcı olabilecek biri var mı (babam bi ayarlar yaptıktan sonra oldu bu)

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu Sorun Bendede Olmuştu Dostum Bi Ara Manuel Bir Şekilde Denemeye Kalkma İşe Yaramıyor Çünkü Tek Çözüm Müşteri Hizmetleri, Git Ara Sorununu Dile Getir Çözüm Bulurlar.

Üye
2 HİZMET YILI
APN Ayarlarını Kontrol Edin

Restart the phone Don't forget to reboot your phone after updating the APN settings. This may sometimes solve the problem.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
BEndede aynı sorun var
Post automatically merged:

benim de sorunum bu banada yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Imei kaçak olan bir telefon mu kullaniyorsun

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Check if there's a firewall or mobile data restriction on your device preventing hotspot clients from accessing the internet.

Üye
2 HİZMET YILI
تحقق مما إذا كان هناك جدار حماية أو قيود على بيانات الهاتف المحمول على جهازك مما يمنع عملاء نقطة الاتصال من الوصول إلى الإنترنت.
Check for Updates: Ensure that your device's operating system and any related apps or firmware are up to date. Sometimes, updates can fix bugs or improve hotspot functionality.
Access Hotspot Settings: Open the settings menu on your mobile device and look for the "Hotspot" or "Tethering & Mobile Hotspot" option. This may vary slightly depending on your

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...