Uzman Üye
nası yaptın peki?Benimkide sınırsız dostum biri turkcell biri vodafone
Benim wifi kullanımım 238 gb mobil veri 60 gb kullanıyorum youtube spotify falan derken telefon elimizden düşmüyor dostum
Paket değişikligi olsa haber verirlerdi benim iki hattımda faturasız
♦❤❤❤♦
Parasını verirsen hersey oluyor dostum bedava kullanmıyoruz bizdenası yaptın peki?
hiç sınırsız mobil internet satan görmedimParasını verirsen hersey oluyor dostum bedava kullanmıyoruz bizde
♦❤❤❤♦
Faturasızlarda da var dostum ama sınırsızlarinda bir sınırı var tabikidehiç sınırsız mobil internet satan görmedim
aslında bende öğrenmiş oldum ozmn size iyi internet kullanmalarFaturasızlarda da var dostum ama sınırsızlarinda bir sınırı var tabikide
Sana 1 aylık internet tanımlanıyo max 30 gb paketin sınırı var diyelim 30 gb da dayandığında paketin sifırlanıyor
Böyle paketler var ben ev interneti artı telefon televizyon olarak ödüyorum dostum
♦❤❤❤♦
Toplu alabınabilecek paketler mevcut herşey mevcut dostumaslında bende öğrenmiş oldum ozmn size iyi internet kullanmalar
ben toplu alıcam ozamanToplu alabınabilecek paketler mevcut herşey mevcut dostum
♦❤❤❤♦
sınırsız paket varmışNASIL SINIRSIZ OLDU BİZEDE SÖYLE YAW
Direk telefona verirsen daha çok hesap çıkıyor dostum ben hesapladımben toplu alıcam ozaman
Direk telefona verirsen daha çok hesap çıkıyor dostum ben hesapladım
♦❤❤❤♦
bencedeYakında çıkar kokusu ama yine de dikkat et sen
bence yakın zamanda belli olur zatenKnk evde modem varsa sen modemin internetini çekmissinha yoksa da sen bi hangi opreatoreu kullanıyosan bi konuş başına bişey gelebilir maddi olarak
öle şeylere bulaşma iş büyüyebilirnası oldu banada söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?