Mobil oyunun bir tanesinde geri ödeme aldığım için ban yedim. iPhone kullanıyordum, farklı bir IPhone'a geçtim. Yine de kalkmadı. Apple kimliğine atmışlar galiba. Nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mı acaba?
bunu arkadaşımda yaşadı destek ile görüşmeden çözüm yolu gözükmüyor söyliyimMobil oyunun bir tanesinde geri ödeme aldığım için ban yedim. iPhone kullanıyordum, farklı bir IPhone'a geçtim. Yine de kalkmadı. Apple kimliğine atmışlar galiba. Nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mı acaba?
müşteri hizmetlerini ara problemini anlat karttım ile alışveriş yapamıyorum de açıyorlar bende yaşadım.Mobil oyunun bir tanesinde geri ödeme aldığım için ban yedim. iPhone kullanıyordum, farklı bir IPhone'a geçtim. Yine de kalkmadı. Apple kimliğine atmışlar galiba. Nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mı acaba?
Bütün bilgileri mevcut apple hesabında kayıtlı oldugu icin yeni hesap açması biraz zorYeni apple hesabı oluştur?
aynı sıkıntıyı yaşadım bana süre verdiler anlamsızca bi müddet sonrada açılmıştı dedigin gibi tek yolu müşteri temsilcilerimüşteri hizmetlerini ara problemini anlat karttım ile alışveriş yapamıyorum de açıyorlar bende yaşadım.
apple kimliğinizi değiştirmeniz gerek.Mobil oyunun bir tanesinde geri ödeme aldığım için ban yedim. iPhone kullanıyordum, farklı bir IPhone'a geçtim. Yine de kalkmadı. Apple kimliğine atmışlar galiba. Nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mı acaba?
Sorun alışveriş yapamamak değil oyuna giremiyorum müşteri hizmetleri aldıgınız geri ödemeyi tekrar ödeyin banınız kalkar dıyor ama o parayı geri ödemek istemiyiyorum. Para ödemeden banı kaldırmak amacım acaba tek telefonda 2 tane apple kımlıgı kullanmam mumkun mü? sadece oyun ıcın ayrı kullansam meselamüşteri hizmetlerini ara problemini anlat karttım ile alışveriş yapamıyorum de açıyorlar bende yaşadım.
müşteri hizmetleriyle ile
apple kimliğinizi değiştirip oyunu açabilirsiniz , telefon değiştirmenize gerek yok bu yöntem bug yapmak isteyen kişilere yapamasınlar diye atılan bir bandır sadece türkiyede var genel olarak birde arjantin , rusya'da bunlar arasındadır.Mobil oyunun bir tanesinde geri ödeme aldığım için ban yedim. iPhone kullanıyordum, farklı bir IPhone'a geçtim. Yine de kalkmadı. Apple kimliğine atmışlar galiba. Nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mı acaba?