Onun için root atmak lazım o da riskli iş garanti ortadan kalkıyor. Ayrıca Clash of Clans Online bir oyun cidden hile oluyor mu onda?Game Hacker Kullanabilirsin Clash Of Clansda İşe Yarıyor.
Xıncode Korumalı Tüm Oyunlarda İşe Yarıyor. Game Hacker.Onun için root atmak lazım o da riskli iş garanti ortadan kalkıyor. Ayrıca Clash of Clans Online bir oyun cidden hile oluyor mu onda?
Şimdi ben rootlu cihazlarda yapabilirmiyim para hilesi game hacker kullanarak ?Xıncode Korumalı Tüm Oyunlarda İşe Yarıyor. Game Hacker.
Rootluysa Her Sürümde Olur Rootsuzsa 5.0.1 Olması Lazım En Az.Şimdi ben rootlu cihazlarda yapabilirmiyim para hilesi game hacker kullanarak ?
TeşekkürlerRootluysa Her Sürümde Olur Rootsuzsa 5.0.1 Olması Lazım En Az.
Rootlu olması şart değil yani?Android 7.0 kullanıyirum olur mu ?Rootluysa Her Sürümde Olur Rootsuzsa 5.0.1 Olması Lazım En Az.
Olur.Rootlu olması şart değil yani?Android 7.0 kullanıyirum olur mu ?
Yarıyor. Bu Arada Replendin.online oyunlarda gamehacker bi boka yaramıyor![]()
Game Guardian kullanarakta yapabilirmiyim yani farklı programlarlada denesem olurmuGame Hacker Kullanabilirsin Clash Of Clansda İşe Yarıyor.
Onun için root atmak lazım o da riskli iş garanti ortadan kalkıyor. Ayrıca Clash of Clans Online bir oyun cidden hile oluyor mu onda?
oluyorOnun için root atmak lazım o da riskli iş garanti ortadan kalkıyor. Ayrıca Clash of Clans Online bir oyun cidden hile oluyor mu onda?
BlueStacks 'e root atılabilir mi peki?
Anladım iyiymiş o da.Root işlemi garantiyi iptal eder ama unroot ettikten sonra Stock Rom atarsan tekrar garanti kapsamına girer.
Bluestack yerine memu kullanırsen kendisinden root seçeneği varBlueStacks 'e root atılabilir mi peki?
Anladım iyiymiş o da.
eyw <3Xıncode Korumalı Tüm Oyunlarda İşe Yarıyor. Game Hacker.