16 Ağu 2019 Yasaklandı #1 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI Merhaba forum bugün sizlere güzel bir uygulama tanıtacağım adı: FlashDog bu uygulama pubg mobile`de daha fazla fps ve daha net bir görüntü almanızı sağlıyor Bu arada bu uygulamayı apk olarak indirebilirsiniz emülatör pubg mobile için`de çalışmakta hem normal akıllı telefonunuz`daki pubg mobile hızlandırmaya hemde emülatör üzerin`den oynadığınız pubg mobile için geçerlidir. Özellikler HD kalitesi sayesin`de daha güzel oyun deneyimi Pubg`de düşük fps alma sorunu tarih oluyor Cihazınız için en iyi ayarları yapar ve tek dokunuş ile hızlandırır Bu arada reklamsız ve stabilize bir uygulama İndir Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İyi forumlar Moderatörün son düzenlenenleri: 16 Ağu 2019
Merhaba forum bugün sizlere güzel bir uygulama tanıtacağım adı: FlashDog bu uygulama pubg mobile`de daha fazla fps ve daha net bir görüntü almanızı sağlıyor Bu arada bu uygulamayı apk olarak indirebilirsiniz emülatör pubg mobile için`de çalışmakta hem normal akıllı telefonunuz`daki pubg mobile hızlandırmaya hemde emülatör üzerin`den oynadığınız pubg mobile için geçerlidir. Özellikler HD kalitesi sayesin`de daha güzel oyun deneyimi Pubg`de düşük fps alma sorunu tarih oluyor Cihazınız için en iyi ayarları yapar ve tek dokunuş ile hızlandırır Bu arada reklamsız ve stabilize bir uygulama İndir Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İyi forumlar
16 Ağu 2019 #2 NeverBackFun N Üye Katılım 27 Tem 2019 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 6 HİZMET YILI 10 yıllık ban yeme ihtimalimiz var mı
16 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI NeverBackFun' Alıntı: 10 yıllık ban yeme ihtimalimiz var mı Genişletmek için tıklayın ... Bu uygulama sadece bir hızlandırıcı ve fps artırıcı ban atma ihtimali %0.000
NeverBackFun' Alıntı: 10 yıllık ban yeme ihtimalimiz var mı Genişletmek için tıklayın ... Bu uygulama sadece bir hızlandırıcı ve fps artırıcı ban atma ihtimali %0.000
16 Ağu 2019 #4 yiitgven7x Y Süper Üye Katılım 27 Eyl 2016 Mesajlar 681 Tepki puanı 79 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Bu gibi uygulamalar hiçbir şekilde işinize yaramaz. Zaten donanımsal olarak kaldırmıyorsa yazılımsal programlarla düzeltmeye çalışmayın. Şu konuları konu olsun diye değil insanların işine yarayacak ve gerçekten test edilmiş bir şekilde açın.
Bu gibi uygulamalar hiçbir şekilde işinize yaramaz. Zaten donanımsal olarak kaldırmıyorsa yazılımsal programlarla düzeltmeye çalışmayın. Şu konuları konu olsun diye değil insanların işine yarayacak ve gerçekten test edilmiş bir şekilde açın.
16 Ağu 2019 #5 hirboteorisi H Uzman Üye Katılım 22 May 2019 Mesajlar 155 Tepki puanı 42 Yaş 32 7 HİZMET YILI Başarılı bulmadım. Açıkçası hiç bir şeyi değiştirmedi. @yiitgven7s katılıyorum.
16 Ağu 2019 Yasaklandı #6 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI eski telefonumda denerdim bu tip uygulamaları :/ beş para etmez uygulamalar hiç faydası yok nasıl oynuyorsanız aynen öyle devam ediyor performans
eski telefonumda denerdim bu tip uygulamaları :/ beş para etmez uygulamalar hiç faydası yok nasıl oynuyorsanız aynen öyle devam ediyor performans
16 Ağu 2019 #7 Alissons A Uzman Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 267 Tepki puanı 33 Yaş 29 8 HİZMET YILI Performans arttırıcı işe yaramadı. Geciktirici falan var mı?
16 Ağu 2019 #8 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Bu program hiç bir işe yaramıyor,tamamen çöp bir uygulama ayriyeten ban sıkıntısı yaşadığını bazı kişilerden duymuştum.
Bu program hiç bir işe yaramıyor,tamamen çöp bir uygulama ayriyeten ban sıkıntısı yaşadığını bazı kişilerden duymuştum.
20 Ağu 2019 #9 ppword P Üye Katılım 14 Ağu 2017 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 Yaş 24 8 HİZMET YILI ise yariyormu