Deniyorum fakat onlar hemen bağlanıyor oyunu acmadan bana yer gösteren olsun yeter.root atarak oluyor galiba benim bildiğim gameguardian ile
valla dostum hiç denemedim ama root atınca telefon saçmalıyor bence hiç girme o işlereDeniyorum fakat onlar hemen bağlanıyor oyunu acmadan bana yer gösteren olsun yeter.
those videos don't work ban 2030you try youtube you find easy pubg mobile cheat android
APK vardı bir ara o güzeldi onu yapan firmada hala oyalıyor.valla dostum hiç denemedim ama root atınca telefon saçmalıyor bence hiç girme o işlere
O 17 vardı 0.18 de görmedim onu bulursan linkini verirmisin ben Ömer'i bulamadımytubde ömer dogandı sanrım o paylaşmıstı ama kendı g playdekı pubg sılıp kendı lınkınnden verdıgı yazılımlı pubg ındırtıyor her sey hazır şekılde ıcınde gelıyor
Valla olsa köküne kadar veririm.bende bulamadım varsa alırım bi dal bro :d
Valla 2 tane dedim farklı şekilde ama programlar aynı hep hepsi ban atıyor bu sefer pugb sağlam çalışmış galiba hile göz yumdurmuyorvar aga youtebde vıdyoları bulabılırsın ordan
Mobilde hıle yapmak ımkansız gıbı bışı broValla 2 tane dedim farklı şekilde ama programlar aynı hep hepsi ban atıyor bu sefer pugb sağlam çalışmış galiba hile göz yumdurmuyor
Vardı bir kac tane güncellenerek önce ise yarıyordu onlar şimdi güncellenerek sonra piyasaya duGun bir hile çıkmadı yada pugb you tube bütün hileleri banliyoMobilde hıle yapmak ımkansız gıbı bışı bro