Bro sakat işlerle uğraşmak istemiyorum. Her şey kuralına uygun olsun içimiz rahat olsunO DELİKANLI BANADA EL UZATSIN boşver dizi film temalı yap birtane sunucuyu sonradan alırsın işte sitelerden çal linkleri ekle uygulamaya izlesin millet
Knk az çok mobil uygulama bilirimde paylaşma konusu knk mlsfO DELİKANLI BANADA EL UZATSIN boşver dizi film temalı yap birtane sunucuyu sonradan alırsın işte sitelerden çal linkleri ekle uygulamaya izlesin millet
ya ben google play yayınlardım 25 dolar sadece tek seferlik ondan sonra istedigin kadar uygulama yükle yayınlama işi bende ben sadece apk olarak yayınladım 60 bin kullanıcı buldumKnk az çok mobil uygulama bilirimde paylaşma konusu knk mlsf
çünkü gogleplaya uygulaam paylaşmak için tam 25 dolar ödemen gerekiyor onuda yapamam
Ekli dosyayı görüntüle 21790
Biliyorum dostum teşekkürler. Konuyla ilgili cevaplar yazalım lütfenvalla bende android uygulama yaparak para kazanayım dedim ama google ın poliçeleri kuralları çok katı ya kötü bişeyde ihlal yiyip banda yiyebilirsin.
Konuda android olduğunu belirttim dostum ios için uygulama geliştirsen bile yüklemesi çok sıkıntılıGoogle Play için bir şey diyemem ne kadar kontrol ediyorlar, fakat App Store'un pazarına kolay kolay öyle fake bir çalışma işlevi olan program sokamazsın.
Yok androide olduğunu okudum zaten. Ben ileri dönemler için söyledim.Konuda android olduğunu belirttim dostum ios için uygulama geliştirsen bile yüklemesi çok sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?