Mobil Uygulama İçin Ekip Arkadaşı / ları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Evet gençler bu aralar aklımda androide uygulama çıkarma fikri var. Az çok beni tanırsınız tasarım kısmı tamamen bende. Konuyu uzatmadan direk olaya girecem şimdilik aklımda fake bir antivirus programı var ve insanlar hesaplarını premium yapıp r,ek,lamları kaldırmak için uygulamaya 5 yıldız vermek zorunda olacak. Program tamamen fake üzerine kurulu yani hiçbir işlevi olmayacak. Mobil uygulama konusunda üst düzey bilgiye sahip ve deneyimi olan, yaptığım tasarımları sorunsuz şekilde koda dökebilecek, iş bittikten sonra piyasaya sürüp para kazanma kısmını halledebilecek bir delikanlı aranıyor %55 pay veriyorum :D

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
O DELİKANLI BANADA EL UZATSIN boşver dizi film temalı yap birtane sunucuyu sonradan alırsın işte sitelerden çal linkleri ekle uygulamaya izlesin millet

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
O DELİKANLI BANADA EL UZATSIN boşver dizi film temalı yap birtane sunucuyu sonradan alırsın işte sitelerden çal linkleri ekle uygulamaya izlesin millet
Bro sakat işlerle uğraşmak istemiyorum. Her şey kuralına uygun olsun içimiz rahat olsun :)

╰☆☆ ☆☆╮JUSTTEK ╰☆☆ ☆☆╮
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knk az çok mobil uygulama bilirimde paylaşma konusu knk mlsf
çünkü gogleplaya uygulaam paylaşmak için tam 25 dolar ödemen gerekiyor onuda yapamam :D

giphy.gif

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
valla bende android uygulama yaparak para kazanayım dedim ama google ın poliçeleri kuralları çok katı ya kötü bişeyde ihlal yiyip banda yiyebilirsin.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Google Play için bir şey diyemem ne kadar kontrol ediyorlar, fakat App Store'un pazarına kolay kolay öyle fake bir çalışma işlevi olan program sokamazsın.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Google Play için bir şey diyemem ne kadar kontrol ediyorlar, fakat App Store'un pazarına kolay kolay öyle fake bir çalışma işlevi olan program sokamazsın.
Konuda android olduğunu belirttim dostum ios için uygulama geliştirsen bile yüklemesi çok sıkıntılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...