mobil uygulama programlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar android ve ios işletim sistemlerine mobil uygulama yapmak istiyorum şu anlık sadece androide olsa bile olur fakat nereden nasıl başlanacağını bilmiyorum oyun yapmak istemiyorum sadece sağlıkla ilgili bilgiler girebileceğim bir de ödeme sistemi ekleyebileceğim bir sistem yapmak istiyorum zorluğu nedir bunun.konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın nereye açılacağını bilmiyorm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle programlama dillerine ne kadar hakimsin ? Her dilin bir etki alanı vardır elbet. Web site vs tasarlaman için python, html gibi diller öneriliyor. Oyun vs. işlerde ise C dillerine yönelmelisin. Ama bu demek değildir ki pythonla oyun yapamazsın. Velhasılkelam ilk olarak dillere hakim olman gerek. Sonrasında ise hayal gücüne bağlı olarak ne istersen tasarlayabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Android studio, Java, kotlin bunlara bakmanı öneririm kod yazmaya hâkim değilsen 0 dan başlaman gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şöyle bir uygulama yapmak istiyorum.Yeni üyelik açılacak o üyelik premium olması için belirli bir ücret ödenecek ve benim o kişiye özel sunduğum besinleri o kişinin ana sayfasında görmesini sağlamak istiyorum

Ekli dosyalar

• Good+Food+Full+Preview.jpg
    Good+Food+Full+Preview.jpg
    145.8 KB · Görüntüleme: 47
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
visual studio'ya XAMARIN Paketini yükleyerek hemen başlayabilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bir mobil uygulama size düşündüğünüzden fazlasını maddi ve manevi olarak kazandırabilir. Örneğin bir firmanız varsa müşterilerinizle sipariş, stok gibi konularda kolayca bilgi paylaşımı yapabilirsiniz. Ya da aklınızda bir proje varsa bunu hayata geçirerek reklam geliri elde edebilirsiniz. Web tasarımda olduğu gibi mobil programlamada da farklı programlama dilleri kullanılmaktadır. Bu diller, akıllı telefon cinsine göre değişkenlik gösterebilir.
En çok kullanılan programlama dilleri C++, Objective-C, Java, C#, ve Swifttir. Dil seçimi yaparken, kullanılacak cihazın işletim sistemi önemlidir. Android ve IOS için kullanılması gereken programlama dilleri farklılık gösterir.
Post automatically merged:

bide Eğer Android bir cihaz için program yaptıracaksanız kullanmanız gereken diller Java veya C# gibi diller olmalıdır. Ancak IOS işletim sistemi için bir program yaptıracaksanız kullanmanız gereken dil Objective-C ya da Swift olmalıdır. Mobil programlama, web tasarıma nazaran daha zahmetli ve vakit isteyen bir uygulamadır. Ancak erişilebilirlik açısından yapımcısına daha fazla getirisi olacaktır.
Post automatically merged:

bide Eğer Android bir cihaz için program yaptıracaksanız kullanmanız gereken diller Java veya C# gibi diller olmalıdır. Ancak IOS işletim sistemi için bir program yaptıracaksanız kullanmanız gereken dil Objective-C ya da Swift olmalıdır. Mobil programlama, web tasarıma nazaran daha zahmetli ve vakit isteyen bir uygulamadır. Ancak erişilebilirlik açısından yapımcısına daha fazla getirisi olacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sadece kod değil, tasarım içinde adobe x bakmanı tavsıye ederim, faydası olucaktır

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Uygulama indirmeden direkt web siteler üzerinden yapabiliosun googleden arastir çok profesyonel web siteleri mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...