Kesinlikle haklısın. Bu uygulama için baya araştırma yaptım youtube'da videoları var izlemenizi tavsiye ederim. Adamlar çok deli para kazanıyo bu oyunda hepsini de canlı yapıyorlar. Denemekten zarar çıkmazÇok dolandırıcı uygulama var ama bu sağlama benziyor bir deneyelim
Eyvallah canını yerim sağol dostumİşte bu sefer bunu deneyebilirim dostum
Eline sağlık
Adamlar zaten ad'lerden olsun user'dan olsun sürekli gelir elde ediyo. Sana da bir gelir sağlıyo ki sen de oynamaya devam et ve daha fazla arkadaşını çağır.Neden para versinki ?
Kardo 3. güne girdim ben de şimdi şu an 19 leveldeyim 2 dolarım var referans geldikçe 0.02$ kazanıyorum referans başına. 38 Levelde çok temiz paralar kazandırıyo günlük 10 dolardan fazla.sürekli takip eder ve kullanırsak ne kadar surede aylık kazancımız ne olur mesala 10 dolar gibi yavas yavas mı ilerliyor
Eyvallah babuş dene tabi para her zaman lazımeline sağlık denenir para lazım tabi xd
yeap. look at thisreally I can earn?
3 günde bu kdar çabukmu resi ya bu kadar cabuk oluyorsa bi numarası olması benim bildiğim bole şeyler uzun vadelei olurKardo 3. güne girdim ben de şimdi şu an 19 leveldeyim 2 dolarım var referans geldikçe 0.02$ kazanıyorum referans başına. 38 Levelde çok temiz paralar kazandırıyo günlük 10 dolardan fazla.
Mesela bu ref kodunla giriyorum diyenlerin hiç biri sisteme kodumu girmedi ben görüyorum bakiyemi ama sağlık olsun sonuçta aileme de hesap sorcak değilim
Eyvallah babuş dene tabi para her zaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?