Bu devirde kimse kimseye bedava bir şey vermez dostum. Sana adam reklam izletiyo referans çağırmanı istiyo sağda solda paylaşmanı uygulamayı play store'da puanlayıp yorumlamanı istiyo. Adam senin üzerinden zaten bi gelir elde ediyo ve sana senin gelirinin bir kısmını veriyo.Abi çok sevdiğim bir Hacker/Yayıncı'nın bir sözü var; Eğer bir şey size bedava hizmet sağlıyorsa burada malzeme sizsinizdir. Adam gayet haklı bu ve çok güvenilir olduğunu sanmıyorum.
Referans sağlarsanız kazancam inşallah kjsdjkrsdj Ödeme yapılıyo kanka daha önceden kullanan arkadaşlarım vardı ayrıca youtube'dan falan baya araştırma yaptım. Denemekten zarar çıkmaz yani açıkçası ben de şu an deneme aşamasındayım daha henüz para çekmedim bu uygulamadanSen kendin kazandın mı para ödeme yapıyorlar mı
çok doğru;Abi çok sevdiğim bir Hacker/Yayıncı'nın bir sözü var; Eğer bir şey size bedava hizmet sağlıyorsa burada malzeme sizsinizdir. Adam gayet haklı bu ve çok güvenilir olduğunu sanmıyorum.
Gerçekten çok güzel söylemiş arkadaş. Böyle uygulamalara kanmayın sadece sizi kandırıyorlar.Abi çok sevdiğim bir Hacker/Yayıncı'nın bir sözü var; Eğer bir şey size bedava hizmet sağlıyorsa burada malzeme sizsinizdir. Adam gayet haklı bu ve çok güvenilir olduğunu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?