Mobile 2'de Global hile paylaşımı yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar cheat engine den yapıyor arkadaş bende yapıyorum deneyebilirsiniz
Dostum bu arada bi şekilde yazıp sanki hayatın sırrını biliyormuşsun gibi yapmana gerek yok ne kadar bilgi verirsen o kadar gelişir

Dostum normal bir kod yapısı yok unreal engineyle hazırlanmış bunun için profesyonel bir kişiden yardım aldım programa döküldü bir iki ufak tefek işi kalmış bu hafta içinde hileler zaten piyasaya çıkar bende dahil olmak üzere takip ettiğim başka kişilerde bu konuda adım attılar gizlenerek bir durumdan bahsediyorsun gizlenerek olsa belirtmem asla gidip kendi kendime kullanırım neticede kimsenin pek bilgisi yok yapabiliyorsun buyur kendin yap kimse sana bişey diyemez CT ile kullanmak kolay önemli olan anlaşılır bir iş yapılması sen gelmiş diyorsun ki CT ile ile yapıyor zaten ordata dostum herşey

BİR İKİ MİNİK DOKUNUŞ KALDI BEKLEMEDE KALINIZ :))

1693253187486.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu arkadaş ile herhangi bir ticaretinin olmasın kendisi kodlama 1. Sınıf ona unrealden kodlanmış entegre dosyasına kadar kodları gönderdim sadece dosyayı gönderirken hileyi programa dök ve bana da paylaş sonra naparsan yap istersen sat dedim dosyaları attığımdan beri cevap vermiyor kkişiyle bir ticaretiniz olmasın scammer
Free şekilde paylaşacam zaten ki senin attiğin dosyayı birazdan foruma atarım benim işimi zerre kadar görmedi senin attiğin şeyden tek birşey dahi almadım canım benim
Post automatically merged:

Patroen dcde ismim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ne zaman paylaşıcaksın günlerdir hilesini arıyorum ve ücretlimi ücretsiz mi olucak ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Adamdan kodları alıp , çok yardımsever niteliğin varmış gibi konu açıp paylaşacağım demen ne kadar komikmiş . Aksi bir durum varsa söyle de bilelim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Adamdan kodları alıp , çok yardımsever niteliğin varmış gibi konu açıp paylaşacağım demen ne kadar komikmiş . Aksi bir durum varsa söyle de bilelim
bilip bilmeden konuşma bence terbiyesizliğin hiç lüzümu yok kodları sana atacağım dedi bende at bakarım incelerim dedim attı baktım hepsi bu incelerken özelime küfür ederek yazıyor boş boş konuşuyor netice olarak engeli yedi şimdide gelmiş burda boş yapıyor beklese zaten hileyi paylaşacağım neymiş efendim dumper atmışım dumper atmış diye bana kod sağlamış beyefendi :DD sende gelmiş bunu bana savunuyorsun önce bi konuyu araştır niyetimi sorgula sonra gel yorumunu yap ve ayrıca ayrıca konuyu açarken free şekilde paylaşım yapacağım demişim dumper dosyalarını paylaştım az önce bilgin varsa kendin incele auto atak diye bir özellik yok içerisinde bu kafasız da gelmiş diyor ki auto atak bilmem ne

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR daha fazla ekleme yapılacak biraz daha bekleteceğim sizleri bu konuda pickup farm botu gibi özellikler yorucu geçiyor evet çamur atanlar illaki oluyor mühim olan önüne bakmaktır forumda bana yardımcı olan bir arkadaşımız var kendisini çok iyi biliyor o kişi fazlasıyla katkıda bulunuyor bana kendisi yeterince torelans tanıdı takıldığım yerlerde kuşkusuz yardım etti kendisine burdan çok çok teşekkürlerimi iletiyorum hileyi yarın akşam beta sürümüyle sizler için paylaşacağım sağlıcakla kalın

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bilip bilmeden konuşma bence terbiyesizliğin hiç lüzümu yok kodları sana atacağım dedi bende at bakarım incelerim dedim attı baktım hepsi bu incelerken özelime küfür ederek yazıyor boş boş konuşuyor netice olarak engeli yedi şimdide gelmiş burda boş yapıyor beklese zaten hileyi paylaşacağım neymiş efendim dumper atmışım dumper atmış diye bana kod sağlamış beyefendi :DD sende gelmiş bunu bana savunuyorsun önce bi konuyu araştır niyetimi sorgula sonra gel yorumunu yap ve ayrıca ayrıca konuyu açarken free şekilde paylaşım yapacağım demişim dumper dosyalarını paylaştım az önce bilgin varsa kendin incele auto atak diye bir özellik yok içerisinde bu kafasız da gelmiş diyor ki auto atak bilmem ne
Eyw

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hile paylaşıldı arkadaşlar yönetici onayından sonra kullanabilirsiniz. :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam çok iyi bir hile gibi duruyor, paralı mı yoksa ücretsiz mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ücretsiz şekilde paylaştım forumda onaylanmsı bekleniyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Onaylayacaklarını sanmıyorum kaç hafta oldu

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dostum normal bir kod yapısı yok unreal engineyle hazırlanmış bunun için profesyonel bir kişiden yardım aldım programa döküldü bir iki ufak tefek işi kalmış bu hafta içinde hileler zaten piyasaya çıkar bende dahil olmak üzere takip ettiğim başka kişilerde bu konuda adım attılar gizlenerek bir durumdan bahsediyorsun gizlenerek olsa belirtmem asla gidip kendi kendime kullanırım neticede kimsenin pek bilgisi yok yapabiliyorsun buyur kendin yap kimse sana bişey diyemez CT ile kullanmak kolay önemli olan anlaşılır bir iş yapılması sen gelmiş diyorsun ki CT ile ile yapıyor zaten ordata dostum herşey

BİR İKİ MİNİK DOKUNUŞ KALDI BEKLEMEDE KALINIZ :))

Ekli dosyayı görüntüle 96256
Link nerde

Link nerde hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...