Mobile Apex Legends Telefon Root Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Beyler Telefonum android oyunu yüklüyorum root hatası veriyor yurt dışı malı olduğundan kaynaklı sanırım bunun bir çözümü var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Var. Magisk indirin. Magisk managerdan ayarlar kısmını bulun. Hide magisk e tıklayın. Yeniden paket adı vererek oluşturacaktır. Ardından tekrar açın ve hide magisk bölümünün ayrıntılarına girerek apex legends i ve altındaki kutucukları seçin. Cihazınızı yeniden başlatın. İşlem tamam.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Var. Magisk indirin. Magisk managerdan ayarlar kısmını bulun. Hide magisk e tıklayın. Yeniden paket adı vererek oluşturacaktır. Ardından tekrar açın ve hide magisk bölümünün ayrıntılarına girerek apex legends i ve altındaki kutucukları seçin. Cihazınızı yeniden başlatın. İşlem tamam.
magisk apk olarak indireceğim sanırım değil mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Garanti olsun diye ekde belirtilen bölümün fotoğrafını ekledim. İyi forumlar
kpgrtmh.jpg

Post automatically merged:

magisk apk olarak indireceğim sanırım değil mi ?
Doğrudur hocam. Magisk manager yukleyeceksiniz. Telefonunuzda root varsa yardımcı olur (yoksa da root atmadan bu sorun çözüme kavuşmaz)

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
şöyle bir ekran var kanka ayarlarda da bir şey göremedim

Garanti olsun diye ekde belirtilen bölümün fotoğrafını ekledim. İyi forumlar
kpgrtmh.jpg

Doğrudur hocam. Magisk manager yukleyeceksiniz. Telefonunuzda root varsa yardımcı olur (yoksa da root atmadan bu sorun çözüme kavuşmaz)

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-06-24 at 21.42.57.jpeg
    WhatsApp Image 2022-06-24 at 21.42.57.jpeg
    83.4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
@benfurkanefe Cihazın rootlu ise Apexlegends,pubgnewstate gibi root engeli olan oyunları şuan için oynayamazsın hide Magisk veya dennyliste den rootu görünmez yapman bir işe yaramaz bu sadece %50 oranında cihazınızın rootlu olmasını tutorial'den gizleyecektir. ( Pubg Mobile de rootlu bir cihazda hile açıp magiski gizlemek işe yarar) Buna zygist de dahil root engeli olan oyunlari oynayamazsın unroot yapman lazım Magisk ile ilgili gelişmeleri yapımcının sayfasından takip edebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@benfurkanefe Cihazın rootlu ise Apexlegends,pubgnewstate gibi root engeli olan oyunları şuan için oynayamazsın hide Magisk veya dennyliste den rootu görünmez yapman bir işe yaramaz bu sadece %50 oranında cihazınızın rootlu olmasını tutorial'den gizleyecektir. ( Pubg Mobile de rootlu bir cihazda hile açıp magiski gizlemek işe yarar) Buna zygist de dahil root engeli olan oyunlari oynayamazsın unroot yapman lazım Magisk ile ilgili gelişmeleri yapımcının sayfasından takip edebilirsiniz

Hocam bende tespit etme ortadan kalktı. Çözümü o sebeple verdim. Kendi cihazım rootlu ve şuan gayet rahat oynayabiliyorum.

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bilmiyorum bende olmuyor ben kendi yaşadığım deneyimi mi ve bahsettiğim Magisk yapımcısının sayfasında ki açıklamayı yazdım
senin uyguladığın yöntemleri uyguladım daha önce benim cihazda başarı vermedi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun var sorunu çözen bana dönüş yapabilirmi

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yurtdışı kaynaklı olduğundan dolayı olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimalle uygulama izinleri ile alakalı telefonu daha önceden rootladın mı ?

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
_20220625_005441.png
@valco72

Arkadaşımız bu çözümü sunmuş deneyin işe yarayacak mı?

Ben daha önce bu tür yöntemleri denedim olmadı neden?
Çünkü; Magisk hide/dennylist ile sadece tutorial(tarama) temiz görünüyor ve oyun her zaman algılıyor

Ben genelde hile kullandığım zaman bu yöntemi uygularım ve işe yarar ama root engeli olan oyunlarda işe yaramadı ne yazikki pubgnewstate için söylüyorum ondada root engeli var Apexlegends denemedim

En Garanti çözümünü söyleyeyim biliyoruz ama işimize gelmiyor:)
Cihazınızı tekrar Unroot yapınız..

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Durumu biraz araştırdım. Rootlu olmasa dahi root ile de çalışabilen uygulamalar var mı? Örneğin: Lucky Patcher vb. Bunları da algılıyormuş. Eğer bu tarz uygulamalar da varsa kaldırmanızda fayda var.

ONLY THE DEAD SEE
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Magisk i oneririm root icin ise yariyor nasil yapicani youtubeden bulabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yurtdışı kaynaklı olduğundan dolayı olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimalle uygulama izinleri ile alakalı telefonu daha önceden rootladın mı ?
Kanka Telefonu geldiği gibi kullanıyorum ben kendi adıma atmadım root imei aldığım gibi kullanıyorum.

Durumu biraz araştırdım. Rootlu olmasa dahi root ile de çalışabilen uygulamalar var mı? Örneğin: Lucky Patcher vb. Bunları da algılıyormuş. Eğer bu tarz uygulamalar da varsa kaldırmanızda fayda var.
SuperSu ile baktığımda not rooted yazıyor ama oyunu açamıyorum.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
it's just formatting the cell phone that everything goes back to normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...