Onaylı Üye
ban riski hala yok değil mi ?
Dostum bu programın yaptığı tek şey, oynadığın karakterin texture dosyalarını değiştirmek. Yani diğer oyuncuların göremiyor oluşunu bırak, sende gözüken bile kostüm hilesi değil. Kostümsüz karakterinin kaplamalarını kostüm kaplaması ile değiştiren bir program. Bunu bilerek kullan bencesaçma olucak ama sadece bizde mi gözüküyor? sonuçta mobil ya bi ümit sorıyım dedim
güncel mi çalışıyor muMerhaba dostlar,bügün sizlere kendimin de kullandığı mlbb skin hilesini göstereceğim;
İlk adım olarak :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linkteki dosyayı indiriyoruz.
Sonraki adım ise İndirdiğimiz Worst Injector v19 Fix.apk.zip adlı apk yı yüklüyoruz.
Sonraki adım ise Worst_Injector adlı apk yı açıyoruz ve üstteki arama kısmına istediğimiz kahramanın ismini yazıyoruz
Sonraki adım ise skini seçip injecte basıyoruz
İyi oyunlar.
Virustotal:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tamamen güvenilir değil miMerhaba dostlar,bügün sizlere kendimin de kullandığı mlbb skin hilesini göstereceğim;
İlk adım olarak :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linkteki dosyayı indiriyoruz.
Sonraki adım ise İndirdiğimiz Worst Injector v19 Fix.apk.zip adlı apk yı yüklüyoruz.
Sonraki adım ise Worst_Injector adlı apk yı açıyoruz ve üstteki arama kısmına istediğimiz kahramanın ismini yazıyoruz
Sonraki adım ise skini seçip injecte basıyoruz
İyi oyunlar.
Virustotal:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sadece iphone de mi oluyoriphone da olsa kullanırdık be ama maalesef