- Konuyu başlatan
sadece bizde görülüyor güncel halini atabilirim istersenizskin sadece bizde mi gözüküyor yoksa herkes görebiliyor mu
sadece bizde görülüyor güncel halini atabilirim istersenizskin sadece bizde mi gözüküyor yoksa herkes görebiliyor mu
Atarsan iyi olur, teşekkürlersadece bizde görülüyor güncel halini atabilirim isterseniz
Bu konudaki link çalışmaz yeni halini paylaşacağımBu hile (skin hack) bugün hala çalışıyor mu?
is there a new version already?Bu konudaki link çalışmaz yeni halini paylaşacağım
teşekkürler faydalı konuMerhaba dostlar, yoğun istek üzerine bügün sizlere kendimin de kullandığı mlbb skin hilesini göstereceğim;
İlk adım olarak :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linkteki dosyayı indiriyoruz.
Sonraki adım ise İndirdiğimiz Worst Injector v32 Fix.apk.zip adlı apk yı yüklüyoruz.
Sonraki adım ise Worst_Injector adlı apk yı açıyoruz ve üstteki arama kısmına istediğimiz kahramanın ismini yazıyoruz
Sonraki adım ise skini seçip injecte basıyoruz.
İyi oyunlar.
Virustotal:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu arıyordum her yerde şansa buldumMerhaba dostlar, yoğun istek üzerine bügün sizlere kendimin de kullandığı mlbb skin hilesini göstereceğim;
İlk adım olarak :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linkteki dosyayı indiriyoruz.
Sonraki adım ise İndirdiğimiz Worst Injector v32 Fix.apk.zip adlı apk yı yüklüyoruz.
Sonraki adım ise Worst_Injector adlı apk yı açıyoruz ve üstteki arama kısmına istediğimiz kahramanın ismini yazıyoruz
Sonraki adım ise skini seçip injecte basıyoruz.
İyi oyunlar.
Virustotal:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap