Mobile Legends map mod (GÜNCEL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba beyler bugün sizlerle mobile legends adlı moba oyununda harita hilesini anlatacağım harita hilesi derken neyi kast ediyorum haritada oyuncuların nerde olduğunu gösteriyor bu mod size çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

Not: Hile yapımcısının verdiği ban oranı %20dir eğer çok güvenemiyorsanız lütfen yeni hesap açarak o hesapda kullanabilirsiniz herhangi bir yasaklanma konusunda ben sorumluluk kabul etmem.

:yazı:

1- Öncelikle aşağıda verdiğim apk linkini indirin.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2- APK yı indirdikten sonra normal bir şekilde kurulumunu yapınız.

3- Kurulumu yaptıktan sonra oyuna girmeyip bu yolu takip ediniz "Telefon Ayarları>Uygulamalar>Uygulama Yöneticisi>Mobile Legends>İzinler>Kayıt yerini etkinleştiriniz.

4- Kayıt yerini etkinleştirkten sonra oyunumuza giriyoruz ve eğitim varsa eğitimi tamamlıyoruz çıkıyoruz. Eğitim yok ise normal hesabınıza girin oyunun içinde 20 saniye durup çıkabilirsiniz.

5- Oyundan çıktan sonra bu yolu takip ediyoruz Dosyalarım>cihaz hafızası>android/data /com.mobile.legends/files/dragon/assets

assets klasörüne geldikten sonra yeni bir klasör oluşturmamız gerekiyor sağ üst köşede daha fazla diyip klasör oluştur diyoruz klasörün adını "Any" yapıyoruz Any klasörüne girdikten sonra tekrar bir tane daha klasör oluşturmamız gerekiyor bu klasörün adınıda "android" yapıyoruz ve dosyalardan çıkıyoruz.
Bu yola çıkması gerek.

" Dosyalarım>cihaz hafızası>android/data /com.mobile.legends/files/dragon/assets/Any/android "

Aşağıda verdiğim dosyayı indiriniz ve yukardaki verdiğim yolun sonunda olan android klasörürün içine atmanız gerekecek

Dosyayı klasörün içine attıktan sonra telefonu yeniden başlatıp hilenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yorumlarda belirtiniz yapamayanlar için videolu anlatım yaparım.

:resim:

Screenshot_20180322_072208.png

:indir:

Virüs Total :

Virüs Total :

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Her cihazda sorunsuz olarak çalışıyor mu ?

Üye
7 HİZMET YILI
شسيخه شستيمشنتي هخضصتيشسي

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kank hile oyundan atıyor kank o nolcak kank aman tanrım kank

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
BAK BU OLMADI GÜZELİM OYUNU BERBAT ETMİŞSİNİZ
10 MINUTE LATER indireyim bari
haaaaaa çok güzellll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...