Seçkin Üye
Sorun yaratıyor telefon ısınınca oyundan atıyor ve maç bitince atıyorum oyundayken sıkıntı olmuyor ama bitince direk atıyor sorun ne olabilir ?
Yaptım olmadıKanka oyunu sil yükle yeniden
Arkasına mini vantilatör koyuyorum yinede ısınıyorSoğuk bir yerde oynamayı deneyebilirsin klimali bir yerde
Keske olaa denedım olmadıSoğuk bir yerde oynamayı deneyebilirsin klimali bir yerde
Olabilir bilmiyorumsilip yüklemeni öneririm veya telefonda sorun olabilir kaldırmıyodur belki
fazla oynamak zarar onun için oluyor neyse goruseruz seni sewiyorSorun yaratıyor telefon ısınınca oyundan atıyor ve maç bitince atıyorum oyundayken sıkıntı olmuyor ama bitince direk atıyor sorun ne olabilir ?
dogru söyluyor ben buz dolabına atıyorumtelefonuna soğutucu al yada kılıftan falandır kılıf takmadan oynamayı dene
telefomn almayı dusunuyosanızn xomı alın hıc kasmıyorBende var da çok kasıyor
evet benim kotuydu attiliyordum sureklitelefonunuz veya tabletiniz kötüyse oyundan atar sürekli bir şekilde
telefonun düşük modeldir ondan olabilirSorun yaratıyor telefon ısınınca oyundan atıyor ve maç bitince atıyorum oyundayken sıkıntı olmuyor ama bitince direk atıyor sorun ne olabilir ?