Mobile Pubg PC Versiyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar Mobile Pugb Pc Versiyonunda hile varmı varsada atabilecek varmı.

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Pc de yapan varmı bilmiyorum ama lua script satanlar var ama pubg yönetimi hile yapanlara büyük cezalar getirdi diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Var hocam kendimde kullanıyorum fakat mobil fakat pcde yapma şansın var şu şekilde blusteacks gibi programlarla mobilin birebiri kopyalandığı için emulator olarak değil mobil olarak sayılıyorsun ve o lua dosyalarını indirip doya doya pubg mobil'i pcde hile ile oynayabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Var hocam kendimde kullanıyorum fakat mobil fakat pcde yapma şansın var şu şekilde blusteacks gibi programlarla mobilin birebiri kopyalandığı için emulator olarak değil mobil olarak sayılıyorsun ve o lua dosyalarını indirip doya doya pubg mobil'i pcde hile ile oynayabilirsin.
bluestack kasıyor onun çözümünü bulamadım hocam yaw

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Öyle bir şey söz konusu bile değil merkezi yurt dışında olan bir oyun firması gelipte türkiyede hile yapan bir çocuğa dava açamaz gönül rahatlıyla açın hileli oynayın aptallara kulak asmayın FBI filmleri izleyip gelmeyin buraya

Are You Ready?
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
tencent emulator de sakın deneme alternatif olarak nox memu falan var script ile 49 lvl kastım biraz abarttım galiba tarıya tarıya gidiyodum sonra banned :D belli etmeden oyna bişi olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...