modem değişikliği planlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar şu an kullandığım modem turkcell superonline ın beleşe verdiği hgs 253s modelini kullanıyorum ama hiç kullanışlı değil eğer paraya kıyıp da şu modemi alırsan senin için daha iyi olur dediğiniz bir modem olursa söyleyebilrisiniz. ama farkedicek özellikleri olsun karşılaştırmasını yapın lütfen.
kriterlere gelicek olursak ta: en dandik modem bile benim internet hızımın maksimum kapasitesini karşılar benim için hız o kadar da önemli değil, arayüzü ve özellikleri kolay olsun qos özelliği olmalı,rahat port açılmalı,ve en önemlisi 5ghz bandı bulunmalı.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Turkcell superonlinede calısıyorum. Fiber mi kullanıyorsun yoksa adsl vdsl ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
I'll reach out to you in a little bit, lemme do some research on this

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar şu an kullandığım modem turkcell superonline ın beleşe verdiği hgs 253s modelini kullanıyorum ama hiç kullanışlı değil eğer paraya kıyıp da şu modemi alırsan senin için daha iyi olur dediğiniz bir modem olursa söyleyebilrisiniz. ama farkedicek özellikleri olsun karşılaştırmasını yapın lütfen.
kanka superbox kullan hem her yere goturebılıyorsun hemde guzel ve ucuz bır modem tavsıye ederım

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bi arkadaşında dediğin gibi turkcell süper box çok iyi dostum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bi arkadaşında dediğin gibi turkcell süper box çok iyi dostum
arkadaşım superbox ne alaka ben size modem diyorum siz superbox diyosunuz. Şu an bana turkcellin vermiş olduğu modemin arayüzü berbat kullanışsız 2.4ghz bandı var ama 5ghz desteklemiyor. Qos özelliği yok modem soruyorum size.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
5 g destekleyen modemler genelde fiber olan modemler senin kullandığın adsl mi fiber mi dostum

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Asus dsl ac51 turknetten aldım bro wifi olarak da arayüz olarak da her türlü güzel modem bir bak istersen.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şuan ki kullandığın modemde hız ortalama kac alıyorsun sorun senın hız sanırım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Asus dsl ac51 turknetten aldım bro wifi olarak da arayüz olarak da her türlü güzel modem bir bak istersen.
eyvallah kanka sonunda faydalı bir yorum geldi. herif durmaksızın anlamsız ama anlamlıymış gibi gözüken mesajlar spamliyo bu yüzden de ban yemiyo.
Post automatically merged:

eyvallah kanka sonunda faydalı bir yorum geldi. herif durmaksızın anlamsız ama anlamlıymış gibi gözüken mesajlar spamliyo bu yüzden de ban yemiyo.
kanka baktım da bu çok paraymış ya :mum:

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
benden bahsediyorsan turkcell superonlinede calıstıgımı söylemiştim lakin turkcelin alt yapısını kullanıp farklı bir modem taktıgında sen sorun yaşarsın bunu söylemeye calısıyorum. Kimliğimimi atayım ext numaramı vereyım mersin subemı ara :D
benim bildiğim bir sorun olmuyo modem değişikliğinde bitane turkcell bayisine gider alırım modemi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
turkcell 2 tane modem cıkartır 1 tane fıber ve fiberle kullanacagın ONT denılen cıhaz donusturucu olanı diğeride senın kullandıgın adsl modem. Internet hızıyla alakalı bır sorun yaşıyorsan eger bu senın alt yapınla alaklı veya modemı teknık servıs ucretsız degıstırır farklı modem takar baska modemleri desteklıyorsada bosuna para verıp almana gerek yok o yuzden sana bu kadar soru sordum ama ben bıldıgımı yapacagım dersen birşey dıyemem.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
turkcell 2 tane modem cıkartır 1 tane fıber ve fiberle kullanacagın ONT denılen cıhaz donusturucu olanı diğeride senın kullandıgın adsl modem. Internet hızıyla alakalı bır sorun yaşıyorsan eger bu senın alt yapınla alaklı veya modemı teknık servıs ucretsız degıstırır farklı modem takar baska modemleri desteklıyorsada bosuna para verıp almana gerek yok o yuzden sana bu kadar soru sordum ama ben bıldıgımı yapacagım dersen birşey dıyemem.
yok kanka biliyorum dediklerini ben ont yi değiştirmiycem hızla ilgili bir problemim yok. benim sıkıntım modemin arayüzünden tiksinmem ve 5ghz bandı bulunmaması. evde kablosuz kulaklığım var bluetooth lu ve internete bağlıyken kulaklık interneti yavaşlatıyor. internetten biraz araştırdım,kablosuz kulaklıkların çoğu 2.4 ghz bandını kullandıkları için internetle çakışıyormuş anlatabildim mi. benim modemim 5 ghz desteklemiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
o zaman bak dediklerimi yapıyorsun. ont varsa sende fiber kullanıyorsun. müsteri hizmetlerini arıyorsun modemimden koku gelıyor dıyorsun yanık kokusu gıbı teknık ekıp ıstıyorsun modeme bırsey olursa bana kıtlenır muhabbetı yapıyorsun. sonra ekıbın ellerınde ZTE modem varsa ondan takmalarını soyle ücretsiz olarak değişim yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arayüz ve 5 g ile alakalı sorun yaşıyormuş kerem benim dediğim daha makul dener olmadı kendisi bakar ama ben hala destelemeyeceği taraftarıyım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
o zaman bak dediklerimi yapıyorsun. ont varsa sende fiber kullanıyorsun. müsteri hizmetlerini arıyorsun modemimden koku gelıyor dıyorsun yanık kokusu gıbı teknık ekıp ıstıyorsun modeme bırsey olursa bana kıtlenır muhabbetı yapıyorsun. sonra ekıbın ellerınde ZTE modem varsa ondan takmalarını soyle ücretsiz olarak değişim yapabilirsin.
sen ciddi misin aga ücretsiz mi yapıyorlar bu değişimi? beni eklesene ben sana müsait bir zamanda dm den ayrıntıları sorucam.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
turkcell süper box (tavsiye ederim)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga türk telekom arayüz güzel ve modem güzel eğer her hangi bir yerde bulursan türk telekom modem al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...