Eğer sorun olur diyen biri çıkarsa internetten alıcam .Elimde fan yok şuansanmıyorum sıkıntı çıkaracağını ben mersinde oturuyorum hava burada 40 derecelerde nem desen aşırı çok burada bir şey olmuyorsa orada hiç olmaz kafam kalmasın genede diyorsan tak![]()
dediğim gibi çıkıcağını sanmıyorum tahini kaç dereceye çıkıyor ki modeminizin sıcaklığı ?Eğer sorun olur diyen biri çıkarsa internetten alıcam .Elimde fan yok şuan
Üstünde sıcaklık ölçer yok ama elimle ellediğimde aşırı bi sıcaklık varmış gibi geliyordediğim gibi çıkıcağını sanmıyorum tahini kaç dereceye çıkıyor ki modeminizin sıcaklığı ?
Müşteri hizmetlerine söylersem yenisinimi verirler yoksa benim mi almam gerekirmodemini 2 saat kapalı tut veya yeni bir modeme ihtiyacın var
bir araştırma yaptım modeminde içinde bir işlemci olduğu için ısınma yapıyormuş ve performansına etki edebiliyormuş bu ısınma modeminin modeline göre değişiyormuş eğer yeni nesil iyi bir modemin varsa ısınması senin için problem olmayacaktır.Üstünde sıcaklık ölçer yok ama elimle ellediğimde aşırı bi sıcaklık varmış gibi geliyor
Post automatically merged:
Müşteri hizmetlerine söylersem yenisinimi verirler yoksa benim mi almam gerekir
orasını bilmiyorum fakat sen yinede müşteri hizmetlerini ara derim yoksa gidip internetinin bayisinden alman gerekÜstünde sıcaklık ölçer yok ama elimle ellediğimde aşırı bi sıcaklık varmış gibi geliyor
Post automatically merged:
Müşteri hizmetlerine söylersem yenisinimi verirler yoksa benim mi almam gerekir
modemi garantili ise değiştirebilirler fakat modemde bir sorun yok ki modemi değiştirmezler yani her hangi bir teknik sorunu yok modemin arkadaşın belirttiğine göreorasını bilmiyorum fakat sen yinede müşteri hizmetlerini ara derim yoksa gidip internetinin bayisinden alman gerek
Modemin ısısına nerden bakabilirim.İnternetten araştırdığım kadarı ilebir cevap bulamadımHaftada 1 2 saat kapalı tut modemini sıkıntı olmaz. Hızdan dolayı kasıp yavaşlamaz eğer 50 60 dereceyi görmüyorsan yani![]()
Modemin içinde öyle bir şey yoksa bakamazsın bildiğim kadarıyla. Tutup dışına termometre koyarsan da içinin sıcaklığını ölçemezsin. Kısacası ya yazılımı olacak ya da bakamazsın yaniModemin ısısına nerden bakabilirim.İnternetten araştırdığım kadarı ilebir cevap bulamadım
emin olun çok fazla ısınıyo 5 senelik modemim vardı son aylarında alev fırlatıyodu. içi toz bağlayabiliyo ve açıp temizlersen senden para falan alıyolar bunu garanti kapsamını çıkartmışsın diye 2 yıldan sonra içindeki toz kritik seviyede olmaya başlıyoModem en fazla ne kadar ısınabilir ki, bişey olacağını sanmam benimkide aşağıda yanıyor hiç bişey yok.