Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçük bir bilgisayar fanı kullanabilir ve modemi soğutmak için kullanabilirsiniz, bununla kolaylıkla 5 ile 6 derece arasında düşebilirsiniz. Ben yaptım ve işe yarıyor.
Bakalım Bakalım Ne Yapabılırım
1-)1-2 Saat kapalı tut.
2-)Reset Atmayı Dene (orda sagda yada solda bı delık var oraya kurdan falan sok knk)
3-)Yetkillere Danış
kardeşim fazla ısınırsa modem üzerindeki kondansatörleri patlatabilirsin adaptör seçimini doğru yapmalısın. Modemin üzerindeki gerekli volt ve amper değerine uygun bir adaptör sipariş etmelisin bulunduğun şehirde arduino malzemeleri satan yerler falan varsa onlardan bulursun 20-25 tl arası bir fiyat verirler. Güzelim modemini yakma
Valla knk benimde çok ısınıyodu sürekli güneş gören Bi odada ordan başka yere geçiremiyorum bende arkasını söküp fan taktım soğutma işini iyi yapıyor ama hızı falan etkilemez
Dostum modemin ısınıyor ise ve garentisi bitmedi ise garentiye göndermeni öneririrm aksi takdirde el ile müdahele edersen modem garanti dışı kalır ve modem kaynaklı bi internet arızasında başın ağrır