3800 e kasa mı olur la
girdim yaptım ordan ama maalesef olmuyor internettenden araştırdım saat 12 den beri uğraşıyorum belki birinin başınada aynısı gelmiştir diye sorim dedimDostum ilk başta modem arayüzune girip modem kurulumunu arayuzden de gerçekleştirmrn gerekli
Modemin ne ise tarayicı üzerinden modem ara yuzune girecek ip adrwsine girmen gerekli
hepsindesadece bilgisayaramı gelmiyo yoksa hepsinedemi
Bak dostum modemde internet saglayicinin sana gondereceği bir kod var bu kodu modem arayüzune girmeden modem çalısmaz hangi siteye girersen baglanti yapmazgirdim yaptım ordan ama maalesef olmuyor internettenden araştırdım saat 12 den beri uğraşıyorum belki birinin başınada aynısı gelmiştir diye sorim dedim
bende yukarda ondan bahsettim kullanıcı adını bağlayıp vlan id sini 35 olduğuna kontrol ederse interneti zaten gelecektirBak dostum modemde internet saglayicinin sana gondereceği bir kod var bu kodu modem arayüzune girmeden modem çalısmaz hangi siteye girersen baglanti yapmaz
hangi Internet sağlayıcisini kullaniyorsan ondan modem ıss kodunu almsn gerekli
Arayuzune girdim yapamadim diyor arkadas halabende yukarda ondan bahsettim kullanıcı adını bağlayıp vlan id sini 35 olduğuna kontrol ederse interneti zaten gelecektir
hemen hemen bir çok modemlerde hızlı kurulum veya kolay kurulum diye bir seçenek vardır aslında bu kadar zor olmamalı kurulum yapmak en kötü müşteri hizmetlerinden canlı destek alarak kurulum yapabilirArayuzune girdim yapamadim diyor arkadas hala![]()
arayuzü hiç bilmiyorsa müşteri hizmetleri yardımcı olur zatenhemen hemen bir çok modemlerde hızlı kurulum veya kolay kurulum diye bir seçenek vardır aslında bu kadar zor olmamalı kurulum yapmak en kötü müşteri hizmetlerinden canlı destek alarak kurulum yapabilir
reis baktım zaten youtubeden ama ordaki gösterdiği seçenekler yok benim arayüzde videoda vdsl adsl ethernet 3g 4g seçenekleri var ama bende sadece dsl ile ethernet var benim seçmem gereken vdsl ama yokarayuzü hiç bilmiyorsa müşteri hizmetleri yardımcı olur zaten
youtube da bile tonla video var bununla ilgili
Sen muşteri hizmetlerini aradin mi ?reis baktım zaten youtubeden ama ordaki gösterdiği seçenekler yok benim arayüzde videoda vdsl adsl ethernet 3g 4g seçenekleri var ama bende sadece dsl ile ethernet var benim seçmem gereken vdsl ama yok