Bunu yaptım ama olmadıModem Kurlumunu Yap CMD Aç İpconfig Yaz Varsayılan Ağ geçidi senin modeminin kurlumunu yapacağın yerdir orayı arama yerine yaz enter de arayüze gir hızlı kurluma tıkla gerisi senin
1 yıl önce aynısı olmuştu birşey yaptım oldu şimdide ayni hata olduhangi İnternet Saglıyıcısını Kulanıyorsan Aramanı Tavsiye Ederim ya Bakım Vardır Yada Bir Sıkıntı Olmuş olabilir. Daha önce Bende Aynısını Yaşadım
Dediğimi yapmayı dene ama tehlikeli olabilir win 10 kullanıyorsan sürekli güncelleme gelecek çok fazla yenilik geldi belki dediğim geri yükle butonu kalkmıştır araştır internetten.Bunu yaptım ama olmadı
Ama ben win 7 kullanıyorumDediğimi yapmayı dene ama tehlikeli olabilir win 10 kullanıyorsan sürekli güncelleme gelecek çok fazla yenilik geldi belki dediğim geri yükle butonu kalkmıştır araştır internetten.
Görmemişim ama sen yine bir bağdaştırıcılara bak belki geri yükle felan vardır varsa sen yine dediklerimi yap.Ama ben win 7 kullanıyorumen başta da yazdım
Deniyorum.Görmemişim ama sen yine bir bağdaştırıcılara bak belki geri yükle felan vardır varsa sen yine dediklerimi yap.
Yaptım teşekkürlerHocam benim bilgisayarda da aynı sorun vardı araştırdım biraz internet bağlantısı için gerekli ekipman yokmuş sistemde TPLINK den bir tane WPS aldım sorunsuz bağlanıyor internete
Kralll..Görmemişim ama sen yine bir bağdaştırıcılara bak belki geri yükle felan vardır varsa sen yine dediklerimi yap.
Ne demekKralll..oldu Teşekkürler ilgilendiğin için
Her aradığımda öyle diyorduhangi İnternet Saglıyıcısını Kulanıyorsan Aramanı Tavsiye Ederim ya Bakım Vardır Yada Bir Sıkıntı Olmuş olabilir. Daha önce Bende Aynısını Yaşadım
Oldu şuan zaten bilgisayardan yazıyorumNe demekOlduysa ne mutlu bana
Oldu şuan zaten bilgisayardan yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?