Modem'e afk client atabilirmiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hepinize Merhaba iyi günler dilerim arkadaşlar
bir sorum olacaktı sizlere minecraft için afk client var biliyorsunuzdur onu bir şekilde modem'e inject edebilirmiyim yani bilgisayarı kapatsam bile 7/24 afk kalabilicek şekilde ayarlayabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bak bunu şu ana kadar kimse düşünemedi, çok akıllı fikir ama sanmıyorum ya, anca vds ile onlarıda satın alman gerekiyor uzun süreli olması için

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bulursan banada söylede kral öyle birşey olduğunu sanmam bende biraz araştırdım ama ben telefondan servere girip afk bırakıyodum senin dediğin şekilde hiç denemedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
abi bence yapamassın hadi başardın modem nası kaldıracak oyunu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
edemezsin. o oyunun kurulu olması ve servera bağlı olması lazım. bir vps/dedicated almalısın ya da pcyi açık bırakmalısın.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vps dışında pek mümkün durmuyor açıkçası birazcık araştırdım vede birçok sunucuda çalışmayacağına eminim. Bunun dışındada 1-2 yaparsında 3. de muhtemelen göze batarsın dostum ayrıca yapıcam diyorsanda pcyi açık bırakman gerekicek fakat dediğin gibi yapmak istiyorsanda mecburen vds/vps alıcaksın vede orada açık bırakıcaksın.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben denemedim ama bence yapamassın

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim evde çürük bir telefon buldum telefona minechat pro yükledim o şekilde açık bırakıyorum 7/24 afk kalıcak hesap o şekilde zaten skyblock takıldığım için afk kalmanın bir cezası yok bu kadar zamanda çok ilgi görmüş isterseniz ufak bir konu başlığı altında nasıl bıraktığımı anlatabilirm teşekkürler yorumlar için
Post automatically merged:

bak bunu şu ana kadar kimse düşünemedi, çok akıllı fikir ama sanmıyorum ya, anca vds ile onlarıda satın alman gerekiyor uzun süreli olması için
dostum adamlar bilgisayar'a taktığı usb belleği bir vds olarak kullanabiliyor gerçekten çok şaşırtıcı ama yapılabilir diye düşünüyorum zaten çözümünü buldum çürük bir telefona chatcraft pro apk yükledim telefon uyku moduna girse bile sunucuda kalmaya devam ediyor şarjda bırakıcam 1-2 gün kadar çok ısınma problemi olursa başka şekilde icabına bakıcam ama kararlıyım yani

vps dışında pek mümkün durmuyor açıkçası birazcık araştırdım vede birçok sunucuda çalışmayacağına eminim. Bunun dışındada 1-2 yaparsında 3. de muhtemelen göze batarsın dostum ayrıca yapıcam diyorsanda pcyi açık bırakman gerekicek fakat dediğin gibi yapmak istiyorsanda mecburen vds/vps alıcaksın vede orada açık bırakıcaksın.
bir şekilde atmayı başarır isem çalışmaması mümkün değil çünkü cmd şeklinde çalışıyor usb takıp usb ile sanal birşeyler kurmayı deniyorum

edemezsin. o oyunun kurulu olması ve servera bağlı olması lazım. bir vps/dedicated almalısın ya da pcyi açık bırakmalısın.
oyunun kurulu olmasına gerek yok bu sadece ufak bir jar ile minecraft chat'ine bağlanabiliyor ve herhangi bir oyunun dosyasına da ihtiyac duymuyor

kanka atabiliyorsun youtube da videoları vardı ben atmıştım ama nasıl attıgımı hatırlamıyorum ama sana yol gösterecekse evet atılıyor ben attım
eğer afk client atılabiliyor ise ufak bir usb yardımı ile sunucu bile açılabilir diye düşünüyorum kurcalayacağım :D

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende bir aralar uğraşıyordum yapanı da gormedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...