Modemimden nasıl tam performans alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Görseldeki kıytırık firmanın verdiği dandik modemi kullanıyorum bütçem olmadığı için. Acaba bu modemden tam WiFi ve Ethernet gücü nasıl alabilirim? Yetersiz aldığımı düşünüyorum. Etrafına kola şişesi sar gibi Entel yeteneklerini sakın yazmayın :brainfree: Spam yorumları raporluyorum
1589253579006.png

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Görseldeki kıytırık firmanın verdiği dandik modemi kullanıyorum bütçem olmadığı için. Acaba bu modemden tam WiFi ve Ethernet gücü nasıl alabilirim? Yetersiz aldığımı düşünüyorum. Etrafına kola şişesi sar gibi Entel yeteneklerini sakın yazmayın :brainfree: Spam yorumları raporluyorum
Ekli dosyayı görüntüle 41937
Hocam sana tavsiyem orta bütçe de bir router alman 5ghz hızlı routerlar bulunmakta kafan rahat olur veya huawei routerlarından birini alman çünkü modeme ekstra birşey yapıp hızını arttıramazsın.

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Elindeki malzemeyle yapabileceğin en iyi şey . Kablolu bağlantı ve wifiyi kapatmak onun dışında alt yapının sana verdiği ve sana ulaşan hız bellidir bunu artıramazsın zaten .

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam sana tavsiyem orta bütçe de bir router alman 5ghz hızlı routerlar bulunmakta kafan rahat olur veya huawei routerlarından birini alman çünkü modeme ekstra birşey yapıp hızını arttıramazsın.
5 ghz routere param yetse keşke kclqwciqwec

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Elindeki malzemeyle yapabileceğin en iyi şey . Kablolu bağlantı ve wifiyi kapatmak onun dışında alt yapının sana verdiği ve sana ulaşan hız bellidir bunu artıramazsın zaten .
Bence kabloluyu kullanmama teşvik etmen yanlış bir şey herkes için uygun olamayabiliyor bu tavsiye. Mesafe ve Kablo ekleri ne kadar çoksa o kadar çok hız düşüşü yaşıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
öncelıkle modemın arayuzune gır ver guncel olup olmadıgına bak ordan guncelle daha sonra şinternet cekme hızı var ordan acabılırısn yuksete bılırısn

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bence kabloluyu kullanmama teşvik etmen yanlış bir şey herkes için uygun olamayabiliyor bu tavsiye. Mesafe ve Kablo ekleri ne kadar çoksa o kadar çok hız düşüşü yaşıyorsun
Kablolu bağlantı her zaman wifiden daha iyidir ben size sadece öneri sundum uygun olmadığını konunuzda belirtmemişsiniz :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
benim dsl ısıgı sarı yanıyor tam cekmiyor sanırım modemi kutunun yanına yaklaştır

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hocam ekstra router dışında modemi olabildiğince çevresi dar alanda tutma mesela örneğin telefonu modemle yanyana tutma , bu tür olaylar etkiliyormuş araştırdığımda bulmuştum. Mümkünse bir de her hafta ya da her ay bi reset at kendine gelsin. 2 günde bir falan bi 1 saat e yakın açma dinlendir iyice soğusun. Isınması da kötü etkiler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kablolu bağlantı kullan dns ayarlarını değiştir bir çok program bulunuyor en iyi dns için
Post automatically merged:

router kullanabilirsin yoksa da baika bir modemi router yapabilirsin videolar mevcut

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Öncelikle kablolu şekilde bağlan ayrıca kablo kalitesi ve binanın altyapısı da etkiler modemden max verimi alabilmenle bağlantılıdır bunlar. İnternet hizmetinin maksimum hızını almak için modem ayarlarını değiştirebilir.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Aynısı bendede var kablolu kullanırsan alt yapında iyiyse performansın düşmez ama bu modem wifi ye karşı onu söleyim

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sorunumu halledebilecek cevaplar aldım konu kilitlenebilir. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
mükkemel bir konu tebrik ediyorum güzel kardeşimde internet hızı artırma diye bişey ilk defa duyuyorum paran neye yetiyosa odur

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Modem içerisindr wifi bant genişliği ile ilgili ayar varmoiı bilmiyorum. O kısmını bir araştırırsan belki faydası olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...