Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim Ne demek Sen biliyor musun vpn sana köprü sağlıyor Anlayacağın dilden alacağım yani sen Türkiye'de oturuyorsun yerin yurdun belli evin adresini bile vpn sana sana bir köprü sağlıyor köprünün bir ucu sana bir ucu da Brezilya Amerika'ya Tokyo'ya İtalya'ya bağlı oluyor yani Senin adresin Türkçe olarak değil de başka bir ülkenin adresi başka bir evin adresi olarak gözüküyor Ve bu evin adresinden sana yönelik bir bağlantı sağlanıyor ir de sabit olmayıp da sürekli gezen Hani kendin belli bir adres bilirsin yabancı ülkede Anladın mı oranın adresini girersin Köprülü kendimi kurarsın kendine İnşaat edersin köprü Bir de bilmezsen bu tarz işleri askere Köprüler kuruyor her girişi çıkışı Bazen ise sürekli Köprüler değişiyor bu senin Tabii ki internet yavaş Yaman'ı hızını düşünmenizi sağlayacak Çünkü sen Türkiye'den bağlanmıyor Sun Anladın mı Tor Browser kullanan arkadaşlar varsa bunu daha iyi bilir yani bu böyledir VPN kullanırsan internetim düşer ama yerinde belli olmaz Belli edemezler anca onu yazılım bir programla O da bayağı bir uzun sürecek Niye Çünkü Senin adresin sürekli değişiyor değil mi adreslerin yavaş yavaş çökertiyor lar ve bu uzun süre sürüyor 1 ay sürebilir bir hafta sürebilir kimin kullanımına bağlı Ay Yıldız 10 dakikada bulur VPN kullanma kardeşim vpn neden kullandığını Ben çok iyi biliyorum Tor Browser indir