Modem'in admin paneline giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar vodafone huawei marka bi modemimiz var kaç yıldır sorunsuz çalışıyordu son haftalardada panele vb sorunsuz giriyorduk
(modemi resetlememize rağmen hata böyle) resetleyince kökten düzelmesi gerek
HG658c V2 panel bu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
192.168.1.1 ikiside aynı yere yönlendiriyor modem arkasındaki bütün ufak kodları şifre olarak veya k. adı olarak türlü türlü denedik seri numarasına kadar.
vodafone vodafone - admin admin cart curt aklınıza gelecek herşey fakat modem paneline girilmiyor müşteri hizmetlerini aradım daha demin oda uzaktan sıfırladı modemi dedi deneyin şöyle şöyle ve bildiklerinizi denedik aynı şekil fakat gene giremedik orayada hata düşüyo zaten kadında dedi burayada hata düşüyor giremiyorsunuz bi kaç gün bekleyin dedide bi kaç gün sonra ne olacak allah bilir yani bildiğiniz gibi modem panelleri sadece o ağa bağlı kişiler tarafından girilebilen birşey ve modemi kaç kez resetleyip varsayılan şifreyi türlü türlü şifre k. adı denememize rağmen girilmiyor ne oldu sizce? nasıl yanlış olabilir şifre ya
yetkili biri bile ne oldu anlayamıyo sıfırlamasına rağmen oradan biz buradan yine giremiyorsak bi tuhaflık var gibi?

Son düzenleme:
Üye
4 HİZMET YILI
Vodafone interneti pişmanlıktır. Yeni internet almanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende de aynı ping aşırı yoğun oluyor oynanmıyacak şekilde internetini değişmeni öneririm

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bende de aynı ping aşırı yoğun oluyor oynanmıyacak şekilde internetini değişmeni öneririm
Sanırsam genel sorun var ozaman, türkcell veya türktelekom yolunu gözlüyorum zaten :D
Post automatically merged:

Sorunu teyit ettim, vodafoneye ufak bir saldırı ve ana sunucularda sorun olmuş. Konuyu kapatabilirsiniz! @#MorpHeus

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bizde Vodofone kullanıyorduk pişman olduk şuan türktelekomdayız 8k rahat açıyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dsotum senden ricam, modemin tam marka ve modelini internete yaz. modemlerin neredeyse çoğunun kullanıcı adı ve şifresi aynı

örnek verecek olursam. admin / admin veya administrator /password gibi şifreleri vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...