Modemin Işıkları Yanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Modemim'de Bir Sorun Yoktu Oyun Oynuyordum Bina'da, Elektrikte, Ve Modem Kablolarında Falan Sorun Yok. Aniden WAN Ve İnternet Işığı Gitti Sonrada Wlan Işığı Yanıp Sönmeye Başladı Yanıp Sönme Düzeldi Ama Bütün Herşeye Baktım WAN Ve İnternet Işığı Yanmıyor. Fatura Ödenmiş. Lütfen Yardım Edin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Modemim'de Bir Sorun Yoktu Oyun Oynuyordum Bina'da, Elektrikte, Ve Modem Kablolarında Falan Sorun Yok. Aniden WAN Ve İnternet Işığı Gitti Sonrada Wlan Işığı Yanıp Sönmeye Başladı Yanıp Sönme Düzeldi Ama Bütün Herşeye Baktım WAN Ve İnternet Işığı Yanmıyor. Fatura Ödenmiş. Lütfen Yardım Edin.
Müşteri Hizmetlerini Arayın Fakat Büyük İhtimal İçinde Birşey Yandı.

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Müşteri Hizmetlerini Arayın Fakat Büyük İhtimal İçinde Birşey Yandı.
Hayır Herhangi Bir Hasar vb Elektrik Gidince Yanması Gerek Böyle şeyler vb olmadı sence neden bi bakım çalışması vbmi var bilginiz varmı ?

Üye
7 HİZMET YILI
hocam ağ çalışması olabilri. bazen bendede oluyor aniden modeme bişey olması zor büyük ihtimal bölgende bir çalışma vardır. ondan kaynaklanıyordur. müşteri hizmetlerini ara

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hayır Herhangi Bir Hasar vb Elektrik Gidince Yanması Gerek Böyle şeyler vb olmadı sence neden bi bakım çalışması vbmi var bilginiz varmı ?
Bakım Çalışması Olursa Öyle Bir Sorun Yaşamazsınız En İyisi Müşteri Hizmetlerini Arayıp Bilgi Alın.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Reis ya modemde sıkıntı oluşmuş yada kablolarda sıkıntı vardır kablolar sıcaklamıştır bişe olmuştur sen müşteri hizmetlerini ara söylerler

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
kablo kontrol yap her şey okeyse müşteri hizmetlerini bi ara kontrol etsinler genel bir sıkıntı olabilir internet hattınızda bölgedeki

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
içindeki ledler ısınmadan dolayı patlamıs olabilir ayarlar yine aynı kalacak ama müşteri hizmetlerini aramakta yarar var başka bir seyde olmus olabilir

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kabloları kontrol et sıkıntı yoksa müşteri hizmetlerini ara

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
En iyisini müşteri hizmetleri bilir ara bildir sorununu

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
içindeki ledler ısınmadan dolayı patlamıs olabilir ayarlar yine aynı kalacak ama müşteri hizmetlerini aramakta yarar var başka bir seyde olmus olabilir
Hayır hiç ısınma vb söz konusu değil modemde herşeyi okey bide müşteri hizmetlerini bitane siri gibi bişey koymuşlar şunu kodlayın diyoruz yanlış diyor sorununuzu söyleyin diyor söylüyoruz tekrar diyor hizmet bile veremiyolar .dçsfdçfd vodafone alacak varsa kesinlikle almasın.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Müşteri Hizmetleri bi ara tek çözüm o gibi

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kabloları çıkaart geri tak olmazsa müşteri hizmetlerini ara oradan düzeltiyorlar yoksa yeni kablo alacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hayır hiç ısınma vb söz konusu değil modemde herşeyi okey bide müşteri hizmetlerini bitane siri gibi bişey koymuşlar şunu kodlayın diyoruz yanlış diyor sorununuzu söyleyin diyor söylüyoruz tekrar diyor hizmet bile veremiyolar .dçsfdçfd vodafone alacak varsa kesinlikle almasın.
benimki 16mbit'di mahalle 8mbit destekliyordu vodafone geçtim .
modemin kablolarıni çıkartıp bi salla hafiften bakalım tıkırtı falan geliryormu geliyorsa zaten içinden kaynaklı sistemden değil
(hafif dedim ha içinin kablolarını sökme)

Üye
6 HİZMET YILI
Bakım Çalışması Olursa Öyle Bir Sorun Yaşamazsınız En İyisi Müşteri Hizmetlerini Arayıp Bilgi Alın.

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kabloları bi sök sonra yenideb tak ama biraz bekle baktın olmuyor müşteri hizmetlerini ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...