Moderator Başvurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Adınız: Mustafa
Yaşınız: 18
Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) : Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: Günlük Ortalama Söylersek 8-15 saat sürüyor ve bu daha fazlada sürebiliyor
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Siteye Uzun Bir Zamandır Üyeyim Ve Bu Site En Güvenilir ve En Sağlam Site Alt Yapisina Sahip ve Kullanicilari Sürekli Aktif Olduğu İçin Sitede Her Türlü İnsan Bulunmakta ve Bu İnsanlarin İçinde Olan Küfür yani argo kelimeler kullaniyorlar terbiyesiz olarak nitelindirdiğimiz kişiler siteye girdiği için ve yorumlarda bu terbiyesizliği kullandiklari için bu siteyi en temiz hale getirmek ve en güzel yerlerde başariya taşimak için bu sitede moderator olmak istiyorum .  GEREĞİNİ ARZ EDERİM.

Not : Konu Sayisi Eksik Olmasinin Sebebi Herkesin Açtiği Konularin Aynisini veya Biraz Farklisi Paylaşim Yapmiyorum Bundan Dolayi Konu Açmiyorum.

Not : Yorum Sayisi Eksik Olmasinin Sebebi Her Yere Boş Yorum Atmadiğimdan Yorum Sayisi Eksik Oldu.

BURADA DURSA BU KONU SORUN OLURMU ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kolay Gelsin . Yorum Ve Konu Sayın Eksiktir Büyük Bir İhtimal Red Edilir .

Saygılarımla...

Linke Göz At İstersen  : http://memoryhackers.org/konu-moderator-alimlari-baslamistir.mh

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
http://memoryhackers.org/konu-moderator-alimlari-baslamistir.mh

Şu konuyu okuyup başvuru yaparsanız işimiz daha kolaylaşır. Konu ve yorum sayının eksik olmasının sebebinin forumda her konunun açılmış olması gibi bir şey olarak değerlendirmişsin sen d.mod olacaksın sitede açılmamış konuları bulup açman gerek o yüzden ekibimize alıyoruz sizleri bunu başarabilirsen tekrar konu açarsın. Kilit*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...