Moderatör Olmak İstiyoruM

• Konuyu başlatan ErRonBLacK
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErRonBLacK

E
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif, Arial][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız: Berk[/FONT][/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif, Arial][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız:32[/FONT][/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif, Arial][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) :Yapmadım ama elimden geleni yaparım [/FONT][/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif, Arial][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: 5 veya 6 Saat Onlineyim[/FONT][/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif, Arial][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:Tüm Arkadaşlarıma Yardımcı Olacağımı Düşünüyorum ! Hile paylasımı yaparım forumla ilgilenirim[/FONT][/FONT][/FONT]

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: Moderatör Olmak İstiyoruM

jakson sana defalarca sözlü uyarıda bulunmama rağmen, istikrarlı bir şekilde gereken konu sayısı ve mesaj sayısını karşılamadan 3. kez aynı konuyu açıyorsun. Uyarı puanı verildi, konu kilitlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...