“Modern Family”nin Yaratıcısından Yeni Komedi Dizisi Gelecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
1600x900-Q90_cae29355a2f177539897e6db1d9b0861.jpg

Yazar Erin Foster ve yapımcı Steven Levitan, Kristen Bell'in başrolde yer alacağı yeni bir komedi dizisi için kolları sıvadı. Netflix'te yayınlanacak olan dizi, "saygısız, açık sözlü, agnostik bir kadın ile geleneksel olmayan bir haham arasındaki beklenmedik ilişkiye" odaklanacak. Bell, daha önce "The Good Place" ve "Veronica Mars" gibi yapımlarda başarılı performanslar sergilemişti.

Erin Foster, daha önce ortak yaratıcısı ve başrol oyuncusu olduğu VH1 dizisi "Barely Famous" ile NBC sitcomu "The New Normal" için de yazmıştı. Steven Levitan ise son olarak Hulu'da yayınlanan Hollywood hiciv dizisi "Reboot"u yaratmıştı. Ancak en çok, 11 sezon boyunca yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi edinen ABC sitcomu "Modern Family"nin ortak yapımcısı olarak tanınıyor. Levitan, bu dizideki çalışmaları sayesinde toplam sekiz Emmy Ödülü kazandı.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Umarım "HIMYM" tadında olur bu da

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu komedi filmi bence mükemmel olacak modern family filmi mükemmeldi ve birde yönetmenden komedi dizisi gelirse harika olur

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
mitchell and cam olmazsa çok güzel bi dizi beklemiyorum artık :)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
modern family kesitlerini görüyordum izlemeye fırsatım olmadı ama çok sahnesini izledim cidden harika :burnbear:

Üye
3 HİZMET YILI
modern family son sezondayım nasıl geçti gitti anlamadım umarım bu da ayn şekilde akıcı olur ki izleyebileyim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Film aşırı sarıyor öneririm Ama çok trajedi komik

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu komedi dizisi için oldukça ilginç bir konu seçilmiş gibi görünüyor! Kristen Bell başarılı bir oyuncu ve onu bu yeni rolünde izlemek heyecan verici olacak. Erin Foster ve Steven Levitan'ın bu projede birlikte çalışması harika, çünkü ikisi de başarılı TV programları yaratmada deneyimli. "Modern Family" dizisindeki çalışmaları sayesinde Levitan toplam sekiz Emmy Ödülü kazandı ve bu da onu tanınmış bir yapımcı yapıyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
"Modern Family" dizisi, komedi türünde oldukça başarılı bir yapım olmuş ve yaratıcısı Steve Levitan, bu alanda yeteneğini kanıtlamış bir isimdir. Bu nedenle, Levitan'ın yeni bir komedi dizisi projesi üzerinde çalışıyor olması, sinema dünyasında heyecanla karşılanabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bi ben galiba buna ısınamadım ya

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bize de beklemek düşer umarım iyidir izlemedim daha beklentileri karşılar inşallah

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Modern Family'i kız arkadaşım izliyor ben de ara sıra bakıyorum. Tüm karakterlerin işleyişi ve konu anlatımları şahane. Ben de yakın zamanda 0'dan başlayıp bitirmeyi düşünüyorum. Umarım gelecek yeni dizide de oyuncu seçimleri yine iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...