Bende uzun zamandır bir araştırma içerisindeyim bilgisayarı yorarmı fps konusunda donma konusunda herhangi bir sıkıntı yararmı gibi hep çelişkilerim vardı bu Modifiyeli Windows konusu tam olarak görsellikmi sağlıyor başka sağladığı bir şey varmı bilmiyorum ayretten Win 10 modifyesi yaygın fakat Win 11 de sıkıntı çıkarırmı buda belirsiz daha detaylı bir bilgi verme şansınız var mı ?1 aydır ghost spectre kullanıyorum performans arttı ama güvenlik konusu güven meselesi ona tam bir şey söylelem zor
güvenlik bakımından kesin birşey kimse söyleyemez resmi birşey değilMerhaba birkaç arkadaşım modifiyeli windows kullanıyor ve bana öneriyorlar. Fakat ben güven konusunda emin olamadım. Aramızda modifiyeli windows kullanan varsa güvenilirlik seviyesinden yanıt verebilir mi?
güvenlik önemli hocamHocam güvenlik benim için önemli değil dersen kullanabilirsin evet onun dışında performans artışı görebilirsin
O zaman normal windows'tan devam kralgüvenlik önemli hocam
çoğunlukla modifiyeli olanlar gereksiz servis ve uygulamaları kaldırması örnek hata raporu yapan bir servis var onu kaldırıyorlar. ve bazı işleri yapması için tool ekliyorlar bu hepsinde olamayabiliyor. ama işin sonunda bakınca custom windowslarda özellik eklenmiyor içindeki gereksizler temizleniyor. performans açısından hdd kullanıyorum fark var evet, fps konusunda olçme yapmadım maalesef bir şey diyemeyeceğim.Bende uzun zamandır bir araştırma içerisindeyim bilgisayarı yorarmı fps konusunda donma konusunda herhangi bir sıkıntı yararmı gibi hep çelişkilerim vardı bu Modifiyeli Windows konusu tam olarak görsellikmi sağlıyor başka sağladığı bir şey varmı bilmiyorum ayretten Win 10 modifyesi yaygın fakat Win 11 de sıkıntı çıkarırmı buda belirsiz daha detaylı bir bilgi verme şansınız var mı ?
Peki hocam aktardığınız bilgiler için teşekkür ederim.çoğunlukla modifiyeli olanlar gereksiz servis ve uygulamaları kaldırması örnek hata raporu yapan bir servis var onu kaldırıyorlar. ve bazı işleri yapması için tool ekliyorlar bu hepsinde olamayabiliyor. ama işin sonunda bakınca custom windowslarda özellik eklenmiyor içindeki gereksizler temizleniyor. performans açısından hdd kullanıyorum fark var evet, fps konusunda olçme yapmadım maalesef bir şey diyemeyeceğim.
ufak bir araştırma ile kendinizde yapabilirsiniz (iso'yu arındırma)Peki hocam aktardığınız bilgiler için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?