Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mönitör ekranım geliyor gidiyor yardımcı olabilcekler
Masaüstü bilgisayarda kablolar arka tarafta oldukları için fazlasıyla yıpranıyorlar ben kablodan olduğunu düşünüyorum . Bizzat benim başıma geldi çünkü kabloda kopukluk yaşanıyor olabilir bi dene başka bir kablo tak
Hdmı kablosunu değiştir vga ise değiştir ve aoc ekrana güc veren kablo onu kontrol et eğer onu oynattıgında bi sarsılma varsa ekranda ondandır dikkat et monitör fişini çekmesin.
Büyük ihtimal monitörde sıkıntı yoktur kabloları kontrol et olamzsa bir bilgisayarcıya ekran kartını kontrol ettir derim imkanın varsa eğer televizyona takarak test edebilirsin sorunun nerede olduğunu.
kablo bağlantısında temassızlık olabilir bende aynı sorun vardı uzun süre boyunca, kabloyu hareket ettirmeyi dene görüntü net geldiği yerde kabloyu o şekilde sabitle
Merhabalar senin sorununun çözümünü buldum.nasılmı Ctrl ye bas ve başlat tuşuna aynı anda baş ordan enter bidaha entere bas ve sorunun 3 yada 4 saat içinde çözülecektir hadi sana iyi günler