Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim eski PC'de de aynı sorun vardı. Ekran sürücüm sürekli açılıp kapanıyor, ekran kartına RAM verme, çekirdek sayısını attırma yaptım. Sistem güncellemelerini yaptım, virüs taramalarını vs.. Bendeki yazılımsaldı sendeki donanımsal olabilir, ekran kartının RAM kısmı hasar görmüş olabilir yada monitörde hata olmuş olabilir.
montiör yenileme hızına yetişemiyor olabilir yada monitör e hertz overclock u yaptıysan onu düzeltebilirsin ben 60 hertz di monitörüm 75 yapınca kapanmaya başladı şuan 70 de kullanıyorum kapanmıyor
aynı sorun bendede var kanka oyun oynadıgım zamanlar monitor kapaniyor beyaz beyaz noktaciklar oluyor tüm ekranı kaplıyor sonra açiliyor bi kaç saniye sonra nedense anlamadim bende bide montiorde çizgiler çıktı o problem olduktan sonra ne yapcam bilmiyorum ekran kartımdan kaynakli degil baktım sordurttum monitorun içine sıvı kaçmiş diyorlar bi türlü çözemedim bende