Seçkin Üye
reis çok pahalı yaMSI 27" OPTIX MAG272C Gaming Monitör, Curved, FHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP knk kullanıyorum öneririm
bende 2 ci el alcam reis aoc veya asus yada rampage falan düşünüyorum ama bakıyorum suanlıkreis çok pahalı yabana daha uygun lazım yada ikinci el monitör alsam nasıl olur ?
ama şeyde var mesela hangi monitörlerin 2. eli ucuza veya uygun fiyata satılıyorbende 2 ci el alcam reis aoc veya asus yada rampage falan düşünüyorum ama bakıyorum suanlık
Vallaha şuan müsait Değilim oldugum zaman atıyım kardesımama şeyde var mesela hangi monitörlerin 2. eli ucuza veya uygun fiyata satılıyoronları felan araştırma vaktin olursa paylaşırmısın
ya almak istiyorum yani açıkcası yıllardır aynı monitor artık küçük geliyor + devamlı oyun oynuyorum monitör 60 hzkanka çko pahalı hayat bence idareye bak ama illa alcam diyosan necin çok güzel monitörleri var
WiewSonic 27inc 144hz de alabilir eğer bütçesi düşükseMSI 27" OPTIX MAG272C Gaming Monitör, Curved, FHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP knk kullanıyorum öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?