herhangi bir sorun yaşıyacağını düşünmüyorum, monitörü freesync almanı tavsiye ederimMerhaba,
Konu başlığında belirttiğim gibi Ryzen 5 1600 ve Rx580 ekran kartı mevcut monitör alırken kararımı bir türlü veremedim 144-165 Hz monitör sorun yaratır mı bu sistemi kullananlar sorun yaşadımı yada yaşıyorlar mı yada yaşarmıyım konu hakkında bilgi verip yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
Daha çok FPS Oyunları oynamak İçin Cs Go PUBG PUBG MOBİL GİBİ
TAM ÖZELLİKLER
Ana Kart : PRIME B350M-A
İşlemci : Ryzen 5 1600
Ram : GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül Ram
Disk : Samsung 980 Pro
Ekran kartı : RX580
Saygılarımla.
sanırım alacağı fps'den kaynaklı bi sorun olur mu diye bahsediyor ama bende tam anlayamadım. bu arada dvi olayını açıklaman çok iyi olmuşÖncelikle sorun yaratır mı dediğinde neyi kastettiğini anlamadım ama monitör uyumsuzluğu yaşama imkanın yok. Tek gereken şey ekran kartında dvı girişi olması ki senin ekran kartında var, eğer dvi girişine takmazsan hdmı ile oynarsan alacağın görüntü en fazla 120 hz olacaktır(hdmı'ın maksimum desteklediği hz sayısı). Ve sisteminin 144 (yada 165) fps alamadığı oyunlarda max fps kadar hz kullanabilirsin. Yazdığın oyunlarda istediğin hzyi alacaksın ama örneğin Forza 5 gibi bi oyun oynar ve 60 fps sabit ayarlarda açarsan ekran sana artı birşey katmayacaktır, bu durumda 60 hz kullanmış olursun.
Bulabildiniz mi sorun yaratırmı derken istediğim hıza ekran kartı ulaştırabilir mi demek istemiştim en azından fps oyunlarında .hocam ınternette test yerlerı var butun donanımını secıosun ekranını sevıosun hatta oyun falan da secıon alacagın fps degerlerını gosterıyor . bakayım bulursam mesaj atayım
su an calısıyorum hocam telefondan bakabılıyorum aksam mesajla donus yapıcam sızeBulabildiniz mi sorun yaratırmı derken istediğim hıza ekran kartı ulaştırabilir mi demek istemiştim en azından fps oyunlarında .
Saygılarımla.
Aşağıya siteyi bırakıyorum, bilgisayar parçalarını girip hangi oyunda, hangi ayarlarda kaç fps alacağına online bir şekilde bakabilirsin.Bulabildiniz mi sorun yaratırmı derken istediğim hıza ekran kartı ulaştırabilir mi demek istemiştim en azından fps oyunlarında .
Saygılarımla.
ne sorunu yaşadın?144 hz sorun yaşadım
Merhaba,144 hz sorun yaşadım
Nasıl bir sorun yaşandı 144 hz ile söyleyebilirimisin144 hz sorun yaşadım
EKRAN NE KADAR BÜTÇE LİK KRAL
Bu baya iyiymiş bak bunu düşünebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba,8 gb ram ile pug orjinal oynuyamazsın her türlü kasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?